Tanıtım Moon Right Click Armor | Sağ Tık Ile Zırh Değiştirin | Menü Desteği | Büyü Desteği | V1.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert.sh

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17

Discord:

"Mert.sh"#5535

a.jpg

» Moon-Right-Click-Armor: Sağ tıklayarak zırh giyme eklentisi.
» Discord: "MertJP"#9999

»Büyüsüz (Video)

ezgif.com-video-to-gif (1).gif

»Büyülü (Video)

ezgif.com-video-to-gif (5)-min.gif

»Menü (Aktif)(eski)

aktif.PNG

»Menü (Deaktif)(eski)

deaktif.PNG

cmd.jpg

» /mrcarmor reload | Menü.
» /mrcarmor reload | Config'e reload atar.

perm.jpg

» /mrcarmor reload | mrcarmor.reload

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dikkat: Hata bildirimleri için discord'dan ulaşmanız rica olunur.Konu tasarımını iyi yapamadım onun için'de kusura bakmayın.

Indirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Gif tarzı şeyler koysaydın daha güzel olurdu.​

HOTFIX #1 Yayınlanmıştır (V1.1)

Son düzenleme:

Sunucusuna renk katmak isteyen arkadaşlar için son derece güzel bir eklentiye benziyor ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık :)

Pvp odaklı sunucular için gerekli bir eklenti. Emeğinize sağlık.

Uzun zamandır bu eklentiyi arıyordum çok teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

• You may not use the synthetize-methods or synthetize-fields options.
Spigot obfuscation kurallarından aldım. Gördüğüm kadarıyla allatori obfuscator'un synthesize-methods/fields obfuscation'ını kullanıyorsunuz ve bu spigot ücretsiz eklenti koruma kurallarına aykırı. Büyük ihtimal string encryption da mevcut.

Örnek olarak allatori demosundan synthetic field obfuscation yaptım.

1599487578692.png
1599487625801.png

Onun dışında, eklenti gerekeni yapıyor. Gerekli mi, pek sanmam ama faction oyuncularına kolaylık olmuş set çıkar set tak falan. Eline sağlık, başarılar dilerim ?

• You may not use the synthetize-methods or synthetize-fields options.
Spigot obfuscation kurallarından aldım. Gördüğüm kadarıyla allatori obfuscator'un synthesize-methods/fields obfuscation'ını kullanıyorsunuz ve bu spigot ücretsiz eklenti koruma kurallarına aykırı. Büyük ihtimal string encryption da mevcut.

Örnek olarak allatori demosundan synthetic field obfuscation yaptım.

Ekli dosyayı görüntüle 139981 Ekli dosyayı görüntüle 139982

Onun dışında, eklenti gerekeni yapıyor. Gerekli mi, pek sanmam ama faction oyuncularına kolaylık olmuş set çıkar set tak falan. Eline sağlık, başarılar dilerim ?
Yorumun için teşekkür ederim önerebileceğin obf programı varmıdır ?

HOTFIX #2 Yayınlanmıştır büyü sorunları çözülmüştür artık büyü destekleniyor

Sunucusuna renk katmak isteyen arkadaşlar için son derece güzel bir eklentiye benziyor ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık :)
Yorumun için teşekkür ederim <3

Pvp odaklı sunucular için gerekli bir eklenti. Emeğinize sağlık.

Uzun zamandır bu eklentiyi arıyordum çok teşekkürler.

hem "Main" sınıfında static bir method bırakmışsın plugin diye (ve üstüne üstelik null) hemde diğer sınıflarının constructorlarına plugini koymuşsun ayrıca armorları item idsi ile kontrol etmişsin nedenini bilmiyorum ancak saçma olmuş üstelik config dosyandaki enabled kısmını string olarak çekerek ".equals("true")" yapmışsın... neden ? "getBoolean" diye bir şey koymuşlar adamlar üstelik komut sınıfının isimini niye öyle yaptın ? En azından büyük harf kullansaydın.

hem "Main" sınıfında static bir method bırakmışsın plugin diye (ve üstüne üstelik null) hemde diğer sınıflarının constructorlarına plugini koymuşsun ayrıca armorları item idsi ile kontrol etmişsin nedenini bilmiyorum ancak saçma olmuş üstelik config dosyandaki enabled kısmını string olarak çekerek ".equals("true")" yapmışsın... neden ? "getBoolean" diye bir şey koymuşlar adamlar üstelik komut sınıfının isimini niye öyle yaptın ? En azından büyük harf kullansaydın.
Yorumun için teşekkür ederim ancak yeni başladığım için yanlış yapabiliyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl