Çözüldü modlu sunucuya plugin nasıl kurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrPot8o

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Minecraft
MrPot8o
arkadaşlar pixelmon sunucusu açmayı planlıyorum ama bazı eklentiler gerekiyor. başka sunucularda görüyorum plugin barındırıyorlar. modlu bir sunucuya nasıl plugin kuracağım?

Hem mod hem de plugin olarak aynı sunucuda çalıştıramazsınız. Pluginlerin forge halini bulun, öyle kullanın. Sponge ile yazılmış plugin bulabilirseniz çalışabilir belki. @MrPot8o

Son düzenleme:
Hem mod hem de plugin olarak aynı sunucuda çalıştıramazsınız. Pluginlerin forge halini bulun, öyle kullanın. Sponge ile yazılmış plugin bulabilirseniz çalışabilir belki. @MrPot8o
Dostum vermiş olduğun bilgiler hatalı. Hem eklenti hem de mod destekleyen sunucular çalıştırabilirsin. Fabric sunucu ve mod yazılımını kullanan sunucular için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin. Fakat hatırladığım kadarıyla Pixelmon modu sadece 1.12.2 çalışan bir Forge modu idi. Size önerim Cauldron isimli sunucu yazılımının fork'u olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'yı kullanmanız. Eğer başka bir Cauldron fork'u kullanmak istersen ikincil olarak
'i öneririm.

spongeforge kullanarak sorunumu çözdüm teşekkürler yine de yardımızın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl