Çözüldü Modlu Minecraft mı ? Normal Minecraft mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan The Warriors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Warriors

Gökte ne var?
Emektar
Premium
Elmaslar
468
Discord İzni
Minecraft
Rstarks

Discord:

Every Night

Modlu minecraft mı ? normal minecraft mı ?
Ben modlu oynamayı tercih ederim çünkü çok fazla normal minecraft oynadım ama mod yüklemeye üşeniyorum.

Ben modlu oynamayı tercih ederim çünkü çok fazla normal minecraft oynadım ama mod yüklemeye üşeniyorum.
Çok ilginç bir tesadüf. Ben de bugün ilk defa mod yükleyip oynadım Minecraft'ı. Gerçekten modlu oynamanın da ayrı bir zevki oluyormuş onu anladım. Modu yüklerken içeriğine bakıyorsun ama onu oyunda görmek ve erişebilmek daha farklı oluyor. Denemeyen varsa henüz tavsiye ederim.

Hexxit, vanilla minecraft'dan çok daha iyi bana göre :).

Çok ilginç bir tesadüf. Ben de bugün ilk defa mod yükleyip oynadım Minecraft'ı. Gerçekten modlu oynamanın da ayrı bir zevki oluyormuş onu anladım. Modu yüklerken içeriğine bakıyorsun ama onu oyunda görmek ve erişebilmek daha farklı oluyor. Denemeyen varsa henüz tavsiye ederim.
Minecraft mod önerin var mı

Güzel bir soru ama ben hep doğallıktan yanayım hocam her konuda minecraft'ın da doğalını severiz :)

Normal minecraft arkadaşlarla oyniyorsan eğlenceli ama tek oynicaksan modlu

Normal minecraft bir süre sonra sıkabiliyor modluda istediğini yükleyip yeni şeyler deneyebiliyorsun o güzel oluyor

Yapacağın oyuna bağlı olarak değişiyor

Klasik sever birisi olarak sade minecraft benim için her zaman 1-0 önde başlıyor.

Uzun süre klasik mc oynayan insanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bence, bir taraf yeniliklere kapalı, diğer taraf artık her şeyi gördüğü için farklı şeyler denemek istiyor. Ben o farklı şeyler denemek isteyen tarafdayım genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl