- Elmaslar
- 468
- Discord İzni

- Minecraft
- Rstarks
Discord:
Every Night

Every Night
Çok ilginç bir tesadüf. Ben de bugün ilk defa mod yükleyip oynadım Minecraft'ı. Gerçekten modlu oynamanın da ayrı bir zevki oluyormuş onu anladım. Modu yüklerken içeriğine bakıyorsun ama onu oyunda görmek ve erişebilmek daha farklı oluyor. Denemeyen varsa henüz tavsiye ederim.Modlu minecraft mı ? normal minecraft mı ?
Ben modlu oynamayı tercih ederim çünkü çok fazla normal minecraft oynadım ama mod yüklemeye üşeniyorum.
süleyman
Minecraft mod önerin var mıÇok ilginç bir tesadüf. Ben de bugün ilk defa mod yükleyip oynadım Minecraft'ı. Gerçekten modlu oynamanın da ayrı bir zevki oluyormuş onu anladım. Modu yüklerken içeriğine bakıyorsun ama onu oyunda görmek ve erişebilmek daha farklı oluyor. Denemeyen varsa henüz tavsiye ederim.
süleyman
Güzel mod ama eğlenceli değilHexxit, vanilla minecraft'dan çok daha iyi bana göre :).
Güzel bir soru ama ben hep doğallıktan yanayım hocam her konuda minecraft'ın da doğalını severiz :)Modlu minecraft mı ? normal minecraft mı ?
Ben modlu oynamayı tercih ederim çünkü çok fazla normal minecraft oynadım ama mod yüklemeye üşeniyorum.

Every Night
Ben cevap veriyimMinecraft mod önerin var mı
MadzzyNetwork#7575
-
hmm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!