Emirol0303
Odunlara Vur Vur Vur!
Bir modpaketi 3vs3 sv açmayı planlıyoruz alışılmışın dışında olacak konumuz şöyle 6 kişi lazım (biri ben olduğum için 5 kişi) paketimizde farmers delight TACZ gibi ünlü modlar var modun ana noktası 3vs3 de karşı takımı pes ettirmek öbür türlü sonsuza kadar devam eder sayılı yasaklarımız var öncelikle silah modunda rpg minigun ve bomba atar yasak çok güçlü olduğu için pakette silahları nerfleyen yazılım var ve spawn lootu için bir takım eşyaları creativeden vercem(starter loot modunu biliyorum ama sadece bana çalışıyor nedense bilen varsa aydınlatsın) ondan sonracığıma create big cannons valkryien skies trackwork ve gibi sürü create add-onlarıyla tank savaş uçağı s400 bile yaparsınız ama bunlar ağır create bilgisi istiyor ve ciddi zor sistem gereksinimlerimiz en az 6gb vram 12 gb ram bun sistemle shaderla 80 shadersız 140-120 fps alıyorsunuz sonracığıma birde orjinal minecraft lazım ve curseforge uygulamasını indirip gelirseniz iyi olur biraz karmaşık yazdım umarım anlarsınız :) he bu arada yazıyı yazdıktan sonra farkettim unutmadan söyleyim alan claimlemek var o yüzde n boşuna dünyanın merkezine yolculuğa çıkmanıza gerek yok. gelmeden önce bence bir iki create tutorialı izleyin bye!