Modlu mc için adam aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirol0303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirol0303

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Emirol030331
Bir modpaketi 3vs3 sv açmayı planlıyoruz alışılmışın dışında olacak konumuz şöyle 6 kişi lazım (biri ben olduğum için 5 kişi) paketimizde farmers delight TACZ gibi ünlü modlar var modun ana noktası 3vs3 de karşı takımı pes ettirmek öbür türlü sonsuza kadar devam eder sayılı yasaklarımız var öncelikle silah modunda rpg minigun ve bomba atar yasak çok güçlü olduğu için pakette silahları nerfleyen yazılım var ve spawn lootu için bir takım eşyaları creativeden vercem(starter loot modunu biliyorum ama sadece bana çalışıyor nedense bilen varsa aydınlatsın) ondan sonracığıma create big cannons valkryien skies trackwork ve gibi sürü create add-onlarıyla tank savaş uçağı s400 bile yaparsınız ama bunlar ağır create bilgisi istiyor ve ciddi zor sistem gereksinimlerimiz en az 6gb vram 12 gb ram bun sistemle shaderla 80 shadersız 140-120 fps alıyorsunuz sonracığıma birde orjinal minecraft lazım ve curseforge uygulamasını indirip gelirseniz iyi olur biraz karmaşık yazdım umarım anlarsınız :) he bu arada yazıyı yazdıktan sonra farkettim unutmadan söyleyim alan claimlemek var o yüzde n boşuna dünyanın merkezine yolculuğa çıkmanıza gerek yok. gelmeden önce bence bir iki create tutorialı izleyin bye!

bütün savaş modları anarşiye indirgendi ne yazık ki eskiden voltz falan vardı lakin bu tarz yıkıcı yapılarda güzel şeyler yapmak cezalandırıcı olduğu için herkes gizli baseler, hileler giib şeylere başvuruyor sonunda da basitleşe basitleşe anarşiye kadar indi

yani base yıkmalı bir savaş istiyorsan anarşi sunucularına bak derim hawlı silahlar olmasa da özünde aynı konsept

Son düzenleme:
ben zaten hile harici sıktım yok kurallara uyulsun yeter zaten alan claimlemek var ben gelenlere rahatça açıklarım hile yaparlarsada onlar bilirler banlayıp yenisini buluruz o sıradada sunucuya kimse girmez eşit olsun diye bekleriz ne yapcaz şimdi ben bir tek şu kuralların açığını bulmaya çalışan tiplerden nefret ediyorum şimdi birisi gidecek bir tane top felan yapıcak o alanı claimliyecek şimdi orada pvp olmasada mermi alndan dışarı çıkınca yine hasar veriyor ya kuralların açığını bulmasınlar hile yapmasınlar yeter bence aralarında sürekli iletişim kuran bir grupta rahat olabilir hile tespiti felan şimdi öbür grup topluca anlaşırsa bir şekil buluruz yinede şansımı deniycem işte kısaca (claimlenen yer patlamıyor o konuda sıkıntı yok zaten dediğimden anlamışsındır)

KK yaşını yüksek görsün diye öyle mi girdin yoksa cidden 21 misin

tmm diğer 4 kişiyi bekleyelim paketi merak ediyorsan curseforgedan kod veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl