Skript Paylaşımı MobStacker v1 | İç İçe Giren Moblar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reynixan

Le cose belle arrivano quando non le cerchi.
Elmaslar
715

Discord:

Reynixan#8044

MobStacker | İç İçe Giren Moblar - v1

Selamlar, iyi forumlar. Herhangi bir mob doğduğunda otomatik olarak çoklu olur. Sayısını istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Basit ve işinize yarayacağını düşündüğüm bu skripte, güncellemeler getirmeyi düşünüyorum. Mobun yakınında aynı türden bir mob varsa birleşmesi gibi özellikler ekleyebilirim, fikirlerinizi bekliyorum.

Görseller

MobStacker.gif

1607034530767.png
1607035117919.png
1607034870736.png

Skript

Kod:
on spawn:
    wait 5 tick
    "%uncoloured name of event-entity%" doesn't contain "x"
    set {_x} to random integer between 2 and 8
    set name of event-entity to "&c%{_x}%x"

on damage:
    victim is not a player
    "%name of victim%" contains "x"
    damage is bigger than health of victim
    set {_n} to "%uncoloured name of victim%"
    replace "x" with "" in {_n}
    {_n} is not "1"
    set {_n} to "%{_n}%" parsed as integer
    remove 1 from {_n}
    spawn ("%victim%" parsed as entity type) at location of victim
    set name of last spawned entity to "&c%{_n}%x"

Başarılarının devamını dilerim, öldürünce eşyaları düşüyor mu?

Eklentisi varken niye skriptini tercih etmeliyiz ?​

Bunu yapımcısının söylemesine gerek mi var? Cevabı gayet belli.​
Dostum önce ekibinin ürünlerini düzenle sonra bana laf söyle ben burda bir soru soruyorum ve cevabını yapımcıdan duymak istiyorum seni bağlayan bir durum yok ki burda​

Dostum önce ekibinin ürünlerini düzenle sonra bana laf söyle ben burda bir soru soruyorum ve cevabını yapımcıdan duymak istiyorum seni bağlayan bir durum yok ki burda​
Sorunu illa ki eklentinin yapımcısının yanıtlamasına gerek yok, sırf sormak için soruyorsun. Ayrıca herşeye ekibimi katman cidden komik.

Sorunu illa ki eklentinin yapımcısının yanıtlamasına gerek yok, sırf sormak için soruyorsun. Ayrıca herşeye ekibimi katman cidden komik.
Bilgi kapıştımayalım istersen sakince dersin ki kusura bakma ama benim yorumum bu şekilde bende saygı duyar geçerim ama senin amacın sadece beni baltalamak bu arada eklenti değil skript

Bilgi kapıştımayalım istersen sakince dersin ki kusura bakma ama benim yorumum bu şekilde bende saygı duyar geçerim ama senin amacın sadece beni baltalamak
Baltalamayı yazdığım mesajdan nasıl çıkarabiliyorsun, neden herşeyi bilgiye ve diğer şeylere çekiyorsun anlamadım, cidden komik birisin.

Baltalamayı yazdığım mesajdan nasıl çıkarabiliyorsun, neden herşeyi bilgiye ve diğer şeylere çekiyorsun anlamadım, cidden komik birisin.
harika site skript i yapıyorum hiç alıntı kısmı yok tertemiz

Kusursuz Skriptleri bulunan vede kalitenin vücut bulmuş hali @Reynixan . ♥

plugini vardı sanırım açıkcası ben eklentisi varken skriptini tercih etmem ama kişiden kişiye değişir iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl