zaten kapatabiliyorum ben sadece rastgele doğanları kapatmak istiyorumMerhaba,
Mobları haritaya özel kapatabilirsin, SkyBlock haritasında açık olur diğerlerinde kapalı?
İyi Forumlar..
amoreas
Hocam sunucunuz Skyblock ise, Adalar dünyası hariç diğer dünyalardaki mob doğmalarını kapatmanız yeterli olabilir.Merhaba sunucumda mob spawnerleri mevcut mob dogmasını kapattığımda spawner dan çıkmıyor ben sadece rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba teşekkürler ?
Beni kimse anlamiyor ya, istediğim şey spawnda değil spawnda zaten kapatabiliyorum . Rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum.Hocam sunucunuz Skyblock ise, Adalar dünyası hariç diğer dünyalardaki mob doğmalarını kapatmanız yeterli olabilir.
amoreas
İstediğin şey sadece spawnerlardan mob doğması ise böyle bir plugin veya birşey yok sanırsam.Beni kimse anlamiyor ya, istediğim şey spawnda değil spawnda zaten kapatabiliyorum . Rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum.
Sunucunuz skyblock mu survival mı?Beni kimse anlamiyor ya, istediğim şey spawnda değil spawnda zaten kapatabiliyorum . Rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum.
skyblockSunucunuz skyblock mu survival mı?
The_Sepultura#8776
kapatıyor ama spawner lardan mob doğmuyor bu seferde.flag komutlarıyla mob doğumunu kapatabilirsiniz ?
kimse yazdığımı okumuyor sanırımWorld guard eklentisi ile yapabilirsiniz.
Komut: /region flag wgismi mob-spawning deny
Sizi anladım. Tüm dünyalarda mobları kapatın ama Skyblock adalarının olduğu dünyada kapatmayın, zaten adalarda rastgele mob doğmaz.kapatıyor ama spawner lardan mob doğmuyor bu seferde.
kimse yazdığımı okumuyor sanırım
racfourdtr
Arkadaş spawnerlar dışında mob doğmasını istemiyor. Çimende vs. doğan moblardan bahsediyor. Bilgim yok ama arkadaşın demek istediğini açıklamak istedim.Sizi anladım. Tüm dünyalarda mobları kapatın ama Skyblock adalarının olduğu dünyada kapatmayın, zaten adalarda rastgele mob doğmaz.
Burak Demirhan#7137
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!