Çözüldü Mobları kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
Merhaba sunucumda mob spawnerleri mevcut mob dogmasını kapattığımda spawner dan çıkmıyor ben sadece rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba teşekkürler ?

Merhaba,

Mobları haritaya özel kapatabilirsin, SkyBlock haritasında açık olur diğerlerinde kapalı?

İyi Forumlar..

Merhaba sunucumda mob spawnerleri mevcut mob dogmasını kapattığımda spawner dan çıkmıyor ben sadece rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba teşekkürler ?
Hocam sunucunuz Skyblock ise, Adalar dünyası hariç diğer dünyalardaki mob doğmalarını kapatmanız yeterli olabilir.

Hocam sunucunuz Skyblock ise, Adalar dünyası hariç diğer dünyalardaki mob doğmalarını kapatmanız yeterli olabilir.
Beni kimse anlamiyor ya, istediğim şey spawnda değil spawnda zaten kapatabiliyorum . Rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum.

Beni kimse anlamiyor ya, istediğim şey spawnda değil spawnda zaten kapatabiliyorum . Rastgele doğan mobları kapatmak istiyorum.
İstediğin şey sadece spawnerlardan mob doğması ise böyle bir plugin veya birşey yok sanırsam.
Dediğimi yapman daha mantıklı olur.

flag komutlarıyla mob doğumunu kapatabilirsiniz ?

World guard eklentisi ile yapabilirsiniz.
Komut: /region flag wgismi mob-spawning deny

Sizi anladım. Tüm dünyalarda mobları kapatın ama Skyblock adalarının olduğu dünyada kapatmayın, zaten adalarda rastgele mob doğmaz.
Arkadaş spawnerlar dışında mob doğmasını istemiyor. Çimende vs. doğan moblardan bahsediyor. Bilgim yok ama arkadaşın demek istediğini açıklamak istedim.

Sen yazdığını anlatamamışssın, ne ile kapattığını belirtmiyorsun. MultiverseCore kullan, haritaya özel kapat. Yanlış anlamadıysam WE ile kapatmışssın. Bu dediğimi yap spawnlanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl