Çözüldü Moblardan item düşmüyor

Mehmetefe123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
Mehmetefe10

Discord:

Mehemthefe#1012

Moblar ve hayvanlardan item düşmüyor bugmudur nedir anlıyamadim yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220126-164126_Microsoft Remote Desktop.jpg
    Screenshot_20220126-164126_Microsoft Remote Desktop.jpg
    482,4 KB · Görüntüleme: 16
Açıkcası baya fazla plugin var yani sunucunun amacını bilmiyorum ama neden kaynaklandığından emin değilim malesefki.

Açıkcası baya fazla plugin var yani sunucunun amacını bilmiyorum ama neden kaynaklandığından emin değilim malesefki.
Survival yapıyorum ne sebebpten kaynaklanıyor anlamıyorum moblardan felan itemleri düşmüyor

Survival yapıyorum ne sebebpten kaynaklanıyor anlamıyorum moblardan felan itemleri düşmüyor
Sebebini bilmiyorum ancak;
on death; victim is zombie chance of 70%: give 2 rotten flesh to player gibi skriptler ile bu sorunu geçici olarak çözebilirsin.
(Eğer oyuncuların beklemiyorsa bunu tavsiye etmem.)

Sebebini bilmiyorum ancak;
on death; victim is zombie chance of 70%: give 2 rotten flesh to player gibi skriptler ile bu sorunu geçici olarak çözebilirsin.
(Eğer oyuncuların beklemiyorsa bunu tavsiye etmem.)
aga sunucuyu 1-2 güne açıcam yani survival oldundan baya lazım olacak şeyler sadece moblar değil hayvanların vb hepsinin eşyalraı düşmüyor ha mobların düşüyor ama çok az bi miktar neyden kaynaklandığını bulabilsem çok iyi olacak

aga sunucuyu 1-2 güne açıcam yani survival oldundan baya lazım olacak şeyler sadece moblar değil hayvanların vb hepsinin eşyalraı düşmüyor ha mobların düşüyor ama çok az bi miktar neyden kaynaklandığını bulabilsem çok iyi olacak
sunucunun pl lerini tekrar kur veya teker teker silerek (yedek al) sorunu çözebilirsin

80 e yakın pl var tek tek imkansız pllerin olduğu ssden hangisinde olabilir tahmin edemezmisiniz
burdan bakıp tahmin etmen imkansız bide 2 tane görev gören pl kurmuşsunuz chatformat ile chatmanager aynı işlevi görmekte chatmanager kullanabilirsiniz

Bilen birisi varmı

burdan bakıp tahmin etmen imkansız bide 2 tane görev gören pl kurmuşsunuz chatformat ile chatmanager aynı işlevi görmekte chatmanager kullanabilirsiniz
ikiside aynı değil birisi chatte yazı yazıldığında prefixleri ayarlıyor birisi ise reklam vb kick atıyor bilgim olmasa silicem sunucu bozulacak

ikiside aynı değil birisi chatte yazı yazıldığında prefixleri ayarlıyor birisi ise reklam vb kick atıyor bilgim olmasa silicem sunucu bozulacak
chatmanagerde aynı işlevi görmekte chatformat gereksiz

Ekli dosyalar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl