Mehmetefe123
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Mehmetefe10
Discord:
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
borran7
Sunucunun Plugin klasörünün ekran fotoğrafını atar mısın?Moblar ve hayvanlardan item düşmüyor bugmudur nedir anlıyamadim yardımcı olursanız sevinirim
Mehemthefe#1012
Sunucunun Plugin klasörünün ekran fotoğrafını atar mısın?
Mehemthefe#1012
Survival yapıyorum ne sebebpten kaynaklanıyor anlamıyorum moblardan felan itemleri düşmüyorAçıkcası baya fazla plugin var yani sunucunun amacını bilmiyorum ama neden kaynaklandığından emin değilim malesefki.
Hypuin#2793
Sebebini bilmiyorum ancak;Survival yapıyorum ne sebebpten kaynaklanıyor anlamıyorum moblardan felan itemleri düşmüyor
on death;
victim is zombie
chance of 70%:
give 2 rotten flesh to player
gibi skriptler ile bu sorunu geçici olarak çözebilirsin.Mehemthefe#1012
aga sunucuyu 1-2 güne açıcam yani survival oldundan baya lazım olacak şeyler sadece moblar değil hayvanların vb hepsinin eşyalraı düşmüyor ha mobların düşüyor ama çok az bi miktar neyden kaynaklandığını bulabilsem çok iyi olacakSebebini bilmiyorum ancak;
on death; victim is zombie chance of 70%: give 2 rotten flesh to playergibi skriptler ile bu sorunu geçici olarak çözebilirsin.
(Eğer oyuncuların beklemiyorsa bunu tavsiye etmem.)
sunucunun pl lerini tekrar kur veya teker teker silerek (yedek al) sorunu çözebilirsinaga sunucuyu 1-2 güne açıcam yani survival oldundan baya lazım olacak şeyler sadece moblar değil hayvanların vb hepsinin eşyalraı düşmüyor ha mobların düşüyor ama çok az bi miktar neyden kaynaklandığını bulabilsem çok iyi olacak
Mehemthefe#1012
80 e yakın pl var tek tek imkansız pllerin olduğu ssden hangisinde olabilir tahmin edemezmisinizsunucunun pl lerini tekrar kur veya teker teker silerek (yedek al) sorunu çözebilirsin
burdan bakıp tahmin etmen imkansız bide 2 tane görev gören pl kurmuşsunuz chatformat ile chatmanager aynı işlevi görmekte chatmanager kullanabilirsiniz80 e yakın pl var tek tek imkansız pllerin olduğu ssden hangisinde olabilir tahmin edemezmisiniz
Mehemthefe#1012
ikiside aynı değil birisi chatte yazı yazıldığında prefixleri ayarlıyor birisi ise reklam vb kick atıyor bilgim olmasa silicem sunucu bozulacakburdan bakıp tahmin etmen imkansız bide 2 tane görev gören pl kurmuşsunuz chatformat ile chatmanager aynı işlevi görmekte chatmanager kullanabilirsiniz
chatmanagerde aynı işlevi görmekte chatformat gereksizikiside aynı değil birisi chatte yazı yazıldığında prefixleri ayarlıyor birisi ise reklam vb kick atıyor bilgim olmasa silicem sunucu bozulacak
Hypuin#2793
çözümü uzaktan bulmak imkansız illaki bir error vesaire veriyordur. ya da yazdığım skript ile gecici olarak çözün.chatmanagerde aynı işlevi görmekte chatformat gereksiz
Mehemthefe#1012
en sonki log dosyasını atıyorumçözümü uzaktan bulmak imkansız illaki bir error vesaire veriyordur. ya da yazdığım skript ile gecici olarak çözün.
buyrun txt halinde en sonki log dosyasıçözümü uzaktan bulmak imkansız illaki bir error vesaire veriyordur. ya da yazdığım skript ile gecici olarak çözün.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!