bytgrl34
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 4
Discord:
Toledo#8735
Toledo#8735
command /mobsil:
trigger:
execute player command "/lagg killmobs"
xcrawel
Srkipt hatalı /lagg killmobs komutunu oyuncular kullanamaz. Ek olarak soruyu soran kişi sadece yazan kişinin adasındaki mobların silinmesini istemiş.plugini otomatik yerdeki eşyaları temizliyor, mobları silmek için /lagg killmobs yazmanız gerekiyor. Komutu /mobsil yapmak için skript kullanabilirsiniz:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:command /mobsil: trigger: execute player command "/lagg killmobs"
Toledo#8735
evet dediğiniz gibi adadakı mobların silinmesini istiyorum yada adadaki mobları geçici süre ile devre dışı bırakabilmelerini istiyorum bir kaç sunucuda görmüştüm ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yokSrkipt hatalı /lagg killmobs komutunu oyuncular kullanamaz. Ek olarak soruyu soran kişi sadece yazan kişinin adasındaki mobların silinmesini istemiş.
Keopsfenks#3642
Kendi skyblock eklentinizin içinde olabilir, bakabilir misiniz yada ismini verin bakalım.evet dediğiniz gibi adadakı mobların silinmesini istiyorum yada adadaki mobları geçici süre ile devre dışı bırakabilmelerini istiyorum bir kaç sunucuda görmüştüm ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok
Toledo#8735
Askyblock pl sini kullanıyorum is settingste öyle birşey yok malesefKendi skyblock eklentinizin içinde olabilir, bakabilir misiniz yada ismini verin bakalım.
Detaylı okumamışım oyuncuların kullanması için yazıyormuş pardon :'DSrkipt hatalı /lagg killmobs komutunu oyuncular kullanamaz. Ek olarak soruyu soran kişi sadece yazan kişinin adasındaki mobların silinmesini istemiş.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!