Çözüldü mob sil ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytgrl34

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4

Discord:

Toledo#8735

Merhaba herkese, sunucuma şöyle birşey eklemek istiyorum oyuncular /mobsil yazınca adalarındakı mobların silinmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini otomatik yerdeki eşyaları temizliyor, mobları silmek için
/lagg killmobs yazmanız gerekiyor. Komutu /mobsil yapmak için skript kullanabilirsiniz:

Kod:
command /mobsil:
    trigger:
        execute player command "/lagg killmobs"

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini otomatik yerdeki eşyaları temizliyor, mobları silmek için
/lagg killmobs yazmanız gerekiyor. Komutu /mobsil yapmak için skript kullanabilirsiniz:

Kod:
command /mobsil:
    trigger:
        execute player command "/lagg killmobs"
Srkipt hatalı /lagg killmobs komutunu oyuncular kullanamaz. Ek olarak soruyu soran kişi sadece yazan kişinin adasındaki mobların silinmesini istemiş.

Srkipt hatalı /lagg killmobs komutunu oyuncular kullanamaz. Ek olarak soruyu soran kişi sadece yazan kişinin adasındaki mobların silinmesini istemiş.
evet dediğiniz gibi adadakı mobların silinmesini istiyorum yada adadaki mobları geçici süre ile devre dışı bırakabilmelerini istiyorum bir kaç sunucuda görmüştüm ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok

evet dediğiniz gibi adadakı mobların silinmesini istiyorum yada adadaki mobları geçici süre ile devre dışı bırakabilmelerini istiyorum bir kaç sunucuda görmüştüm ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok
Kendi skyblock eklentinizin içinde olabilir, bakabilir misiniz yada ismini verin bakalım.

Detaylı okumamışım oyuncuların kullanması için yazıyormuş pardon :'D

Öncelikle dediğiniz şekilde sadece adada yani belirli blok mesafedeki mobları silmek için skript yazılabilir. Ama bu sorunu şöyle de halledebilirsiniz, ASkyBlock config.yml dosyasında protection bölümünde island kısmı var. Oraya MOB_SPAWN ve MONSTER_SPAWN eklerseniz /is settings üzerinden adada zararlı/zararsız mob doğması kontrol edilebilir. Bunun için oyuncular askyblock.settings.* iznini vermeniz gerekmekte. Bu da /is settings GUI sindeki tüm ayarları değiştirmesini sağlıyor.

1622402847288.png

Oyuncular ayarı açıp kapattığında moblar silinecektir. İsterlerse zaten açmaya da bilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl