Çözüldü Minigameslib open skywars plugini oyuncu kazanınca oyuncular gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratenes123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
muratenes

Discord:

murat_enes1

arkadaslar simdi ben skywars sunucusu acıyorum ve butcem olmadıgı icin ve kendimi denemek icin aternosdan yapıyorum ama aynı zamanda hub oldugu icin lostskywars pl si gibi pl leri kullanamadım simdi sorun şu oyun normal baslıyor oyunu kaybeden yani ölen her kisi normal bir sekilde önce specterora sonra lobiye geciyor hersey normal ama oyunu kazanan kisi lobiye gectiginde diger oyuncular onda gözükmüyor scoreboard gözükmüyor kaybeden oyuncunun ekranında kazanan oyuncu gozukuyor ama kazanan oyuncunun ekranında digerleri gözükmüyor!!! acil yardım

büyük ihtimalle izleyici modu bozulmuş olabilir. izleyici modunun mantığı, bir oyuncu öldüğünde; listeye eklenir ve bu listede bulunan oyuncular, ölmeyen oyunculara görünmeyecek şekilde ayarlanır. bu mantığı bozacak bir eklentiye sahipseniz, örneğin PerWorldTablist, PerWorldPlayers vs. çakışmalara yol açabilir ya da oyuncuları birbirlerinden gizlemeye çalışan bir sistem (hub havası verecek)... belki eklentilerinizi buraya atarsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz, iyi forumlar <3

sunucuda perworldtablist yüklüydü işime yaramıyacagını düsündügüm icin kaldırmıstım suan herhangi bir o tarz plugin yüklü degil

o kadar ugrasmıstım ya neyse tekrar yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl