Minigameslerde Kullanabilecek Eğlenceli Aletler ?!?!?!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnderSTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OYUNCUNUN BİR İTEMİ OLUR ONA TIKLAYINCA BİRŞEYLER OLMASI DAHA İYİ BENCE AT YARIŞI NE LA :O[DOUBLEPOST=1505677772,1505677728][/DOUBLEPOST]OYUNCUNUN BİR İTEMİ OLUR ONA TIKLAYINCA BİRŞEYLER OLMASI DAHA İYİ BENCE AT YARIŞI NE LA :pardon:

OYUNCUNUN BİR İTEMİ OLUR ONA TIKLAYINCA BİRŞEYLER OLMASI DAHA İYİ BENCE AT YARIŞI NE LA :O[DOUBLEPOST=1505677772,1505677728][/DOUBLEPOST]OYUNCUNUN BİR İTEMİ OLUR ONA TIKLAYINCA BİRŞEYLER OLMASI DAHA İYİ BENCE AT YARIŞI NE LA :pardon:
Hacı Biri KAhve içer Biri Sigara Tutturun Sokaktaki DAyi At Yarışı İzler Herkezin Zevki Farklı "Tılayınca Olay"
Kod:
on rightclick with stick:
    send "&aÇııbığa Tıkladın" to player

Kod (Genel):

Sk BiLgİn Bi HaRiKa DoStUm[DOUBLEPOST=1505678404,1505678366][/DOUBLEPOST]Kod (Genel):

Kod (Genel):

Sk BiLgİn Bi HaRiKa DoStUm[DOUBLEPOST=1505678404,1505678366][/DOUBLEPOST]Kod (Genel):
TEşekkürler Teşekkürler Teşekürler Eksik KAlmayın

Arkadaşlar jet ile uçma skriptini vermiş zaten benden isteğiniz olursa etiketlersiniz :D

IrfanDmn Kim PAylaşmıoş Link ATARMISIN

Haklısın hiç fena olmaz, Cinax benimle çalışsa Dünyanın Parasını Yatırırım Minecraft Sunucusu Açmak İçin :D EWQ:ewq
ben developer + komutçuyum sitede şeylerim var tek komut bloklarım filen bu dediğiniz şey çok basit benle çalış hadi FGHÇGFHJGF

Lan Kaan Hani İşin Vardı.
Bir Köylüde Yapmadın.

Şaka Yaptım La Alınma

Sorun Değil Paylaşım Var Bu Yüzdende Çözülmez
-Nolamaz Nayırrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl