:D Biliyorum ama O Çok Güzel Onu Yapabailirseniz banada verin lütfen :DOnu Örnek Olarak Dedim kendi Alet Örneklerinizi Söyleyin Diye :d[DOUBLEPOST=1505674317,1505674277][/DOUBLEPOST]Onu Örnek Olarak Dedim kendi Alet Örneklerinizi Söyleyin Diye :d
Arweneos#3667
Onu Zaten Bugrahan Kazancının Sunucuda yapıyorlar :DGüzel söylediniz minecraft evi adlı kanalın 'çüksüzü kurtar' serisindeki havai fişeklere sağ tıklayınca uçurması olabilir :)
Kodunu bizde bilsek hiç fena olmaz :DOnu Zaten Bugrahan Kazancının Sunucuda yapıyorlar :D
Arweneos#3667
Haklısın hiç fena olmaz, Cinax benimle çalışsa Dünyanın Parasını Yatırırım Minecraft Sunucusu Açmak İçin :D EWQ:ewqKodunu bizde bilsek hiç fena olmaz :D
Hahahaha. Güzel düşünce :DHaklısın hiç fena olmaz, Cinax benimle çalışsa Dünyanın Parasını Yatırırım Minecraft Sunucusu Açmak İçin :D EWQ:ewq
Komik.. bilgisayar başına geçince ilgilenicem rez alın :DHaklısın hiç fena olmaz, Cinax benimle çalışsa Dünyanın Parasını Yatırırım Minecraft Sunucusu Açmak İçin :D EWQ:ewq
#rez :DKomik.. bilgisayar başına geçince ilgilenicem rez alın :D
kingOf0!#4055
TAmam bil Diye Atıyorum Fena Oldumu ?Kodunu bizde bilsek hiç fena olmaz :D
options:
prefix: &6[&8Roket&6]
jump_message: &6&lWhoohooo!
on right click with feather:
set {_waited} to difference between {fj.%player%.lastused} and now
if {_waited} is less than 5 seconds:
stop
set {fj.%player%.lastused} to now
message player "&9&l{@jump_message}"
push the player upwards
kingOf0!#4055
Minecraft "Sırt Çantası" | Minecraft Backpack (BedWars Oyununun Marketine Koy taşınabilir çanta)Sizde Kingof0 gibi komutlar skriptler pluginler... atın