Bxkay
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 51
- Minecraft
- Bxkay
Discord:
berkay.#1940
Yukarıda 2. el lisans sahibi vs. demiş fakat discordun hesabımı kapatmasından ve sonrasında LeaderOS'ta yaşadığım sorundan dolayı gidip destek istememle para verip tekrardan müşteri rolü almam istendi.
Neden lisansın sahibi hala benken ve hesabımın kapanabileceği ihtimal varken gidip tekrardan para verip rol alayım? Müşteri memnuniyetsizliği 1. sebep.
Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor denmiş fakat mecburiyetten kullanılıyor daha düzgün bir alternatifi çıktığı anda çoğu kişi LeaderOS'u bırakacaktır. Şu an yaşattığın memnuniyetsizlikler sana ileride kötü dönüş yapacaktır. Sadece para kazanmaya bakmakla olmuyor.
Ek olarak Allah'ın izniyle LeaderOS 5 yıl sonra beni hatırla butonunu düzeltecek.
Aynı şekilde bende katılıyorum. Discordumun kapatılması sebebiyle eski hesabımda bulunan müşteri rolünü alamadım. Bundan dolayıda hiç bir şekilde destek alamadım. Zaten gün geçtikçe yavaş yavaş leaderos müşterileri sitesini minexon taşımaya başladı. Bunun nedenini zaten herkes biliyor :)