Çözüldü Minexon vs Leaderos Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Skelty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.307
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıda 2. el lisans sahibi vs. demiş fakat discordun hesabımı kapatmasından ve sonrasında LeaderOS'ta yaşadığım sorundan dolayı gidip destek istememle para verip tekrardan müşteri rolü almam istendi.

Neden lisansın sahibi hala benken ve hesabımın kapanabileceği ihtimal varken gidip tekrardan para verip rol alayım? Müşteri memnuniyetsizliği 1. sebep.

Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor denmiş fakat mecburiyetten kullanılıyor daha düzgün bir alternatifi çıktığı anda çoğu kişi LeaderOS'u bırakacaktır. Şu an yaşattığın memnuniyetsizlikler sana ileride kötü dönüş yapacaktır. Sadece para kazanmaya bakmakla olmuyor.

Ek olarak Allah'ın izniyle LeaderOS 5 yıl sonra beni hatırla butonunu düzeltecek.

Aynı şekilde bende katılıyorum. Discordumun kapatılması sebebiyle eski hesabımda bulunan müşteri rolünü alamadım. Bundan dolayıda hiç bir şekilde destek alamadım. Zaten gün geçtikçe yavaş yavaş leaderos müşterileri sitesini minexon taşımaya başladı. Bunun nedenini zaten herkes biliyor :)

Aynı şekilde bende katılıyorum. Discordumun kapatılması sebebiyle eski hesabımda bulunan müşteri rolünü alamadım. Bundan dolayıda hiç bir şekilde destek alamadım. Zaten gün geçtikçe yavaş yavaş leaderos müşterileri sitesini minexon taşımaya başladı. Bunun nedenini zaten herkes biliyor :)
1687963536077.png

Müşteri rolünüzü gerçekten alamamışsınız :D, lütfen bu tarz suçlamalar yapmadan önce birkaç defa düşünelim...

Yukarıda 2. el lisans sahibi vs. demiş fakat discordun hesabımı kapatmasından ve sonrasında LeaderOS'ta yaşadığım sorundan dolayı gidip destek istememle para verip tekrardan müşteri rolü almam istendi.

Neden lisansın sahibi hala benken ve hesabımın kapanabileceği ihtimal varken gidip tekrardan para verip rol alayım? Müşteri memnuniyetsizliği 1. sebep.

Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor denmiş fakat mecburiyetten kullanılıyor daha düzgün bir alternatifi çıktığı anda çoğu kişi LeaderOS'u bırakacaktır. Şu an yaşattığın memnuniyetsizlikler sana ileride kötü dönüş yapacaktır. Sadece para kazanmaya bakmakla olmuyor.

Ek olarak Allah'ın izniyle LeaderOS 5 yıl sonra beni hatırla butonunu düzeltecek.

Lisansınızı eğer birisinden 2.el bir şekilde satın aldıysanız eğer sizlere para verip müşteri rolü alma prosedürü uygulanmış olabilir, eğer gerçekten lisansın ilk sahibi olsaydınız birkaç şart verilirdi ve o şartları sizin yerinize getirmeniz istenirdi.

Leaderos kullanan biri olarak yenilikler maalesef çok az yapılmaya başlandı. Sanırım tüm güncellemeler global çapta yapılıyordu. Minexon isterseniz global olarakda kullanabiliyorsunuz. Çok fazla yeniliği var. Minexon sorunsuz taşıdım sunucumu. Dünde global sunucum için ikinci bir lisans satın aldım.

Geçen yıl Ağustos ayında çok büyük bir güncelleme yayınladık, bu yılda büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyoruz. Getireceğimiz güncellemede çok yakında sizlerle.

-ki normalde güncellemeler global tarafta yapılırdı ve bu aslında her şeyi değiştirdiği için LeaderOS'un stabil ve hatasız mantığına tersti. Artık gün geçtikçe global paket stabil hali aldı ve Temmuz ayı içerisinde global paketteki sistemler artık Türkiye'deki premium paketimize de aktarılacak.-

Son düzenleme:
Geçen yıl Ağustos ayında çok büyük bir güncelleme yayınladık, bu yılda büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyoruz. Getireceğimiz güncellemede çok yakında sizlerle.

-ki normalde güncellemeler global tarafta yapılırdı ve bu aslında her şeyi değiştirdiği için LeaderOS'un stabil ve hatasız mantığına tersti. Artık gün geçtikçe global paket stabil hali aldı ve Temmuz ayı içerisinde global paketteki sistemler artık Türkiye'deki premium paketimize de aktarılacak.-
Anladım başarılar dilerim.

Normalde yazmayacaktım ama bazı haklı isyanlar ve yanlış anlaşımalar geldi kulağıma.
Öncelikle rol kısmındaki yanlışı düzeltelim. Eğer scripti ikinci el almadıysanız ücretsiz bir şekilde rolünüz verilir. Nasıl mı? Hesabın size ait olduğunu kanıtlayan dekont gibi şeyleri bize mail attığınızda biz bu rolü zaten size veriyoruz. Bu rol olayı sizden para koparmak için değil, ikinci el lisansın önüne geçmek için yapılmış bir şeydir.

2. Haklı bulduğum isyanlar hakkında. Evet TR versiyonu uzun zamandır güncelleme almıyor. Yapılan güncellemeler global paketten yapılıyordu. Bu konuda haklısınız sizleri anlıyorum ama bunun da bir nedeni mevcut. LeaderOS +500 online sunuculara hizmet veren ve öncelliği stabillik olan bir yazılım. Global pakette çok farklı fanteziler uyguluyoruz ve her seferinde değişik ne yapabiliriz diye farklı şeyler deniyoruz. Bu da stabillik konusunda riskli bir durum. Nerdeyse 1 yıldır global paketi stabil yapmaya çalışıyordum ve bunu başardık.

LeaderOS olarak Temmuz ayında Global özelliklerini premium pakete ücretsiz bir şekilde taşıyacağız.
Uzun lafın kısası global pakete geçin sizden para alalım demek için yapılmış bir şey değil. Global paket çeşitli fantezilerin uygulandığı gelişmiş ama beta bir yazılımdı. Artık stabil ve TR pakete entegre edilmeye hazır.

Plugin konusunda ise bizim pluginimiz hep vardı. Olmadığını nerden çıkardınız anlamadım.

Bu nedenlerden rakip yazılımlara geçenler 5.5 ile gelen inanılmaz özellikleri görünce eminim ki geri yuvalarına dönecekler. Onlara haklı oldukları nedenler için özür dileriz. Bu hatamızı Temmuz ayında telafi ediyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 224681

Müşteri rolünüzü gerçekten alamamışsınız :D, lütfen bu tarz suçlamalar yapmadan önce birkaç defa düşünelim...

Ekran görüntüsünü ilettiğiniz hesap kapanan hesabım. Kendilerine destek açıp belirttim bunu görmeleri içinde sohbete etiketledim. Lütfen savunma yapmadan önce biraz düşünelim ve dikkat edelim :)

asdasd.png

Ekran görüntüsünü ilettiğiniz hesap kapanan hesabım. Kendilerine destek açıp belirttim bunu görmeleri içinde sohbete etiketledim. Lütfen savunma yapmadan önce biraz düşünelim ve dikkat edelim :)

Ekli dosyayı görüntüle 224683

Destek açarak eski hesabınızın kapandığını söyleseydiniz eğer sizlerede gerekli şartları atardık, onları yerine getirirdiniz. Yeni hesabınıza rolü tekrardan alabilirdiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 224683

Ayrıca ekleme yapıyorum. Rolümü almak istediğim saçma sapan bilgiler istenmişti. Kimlik fotoğrafım vs. Dekontu iletme şansım bulunmuyordu çünkü ödemeyi 1 yıla yakın sürede yapmıştım. Kendilerine ad soyad, site mailimi vs. ilettim fakat olumlu dönüş alamadım malesef. Rolü geri almam için kimlik fotoğrafı istenmeside ayrı komikti

Konuyu farklı yerlere taşımaya gerek yok. Herkes gereken cevabı arkadaşa vermiş zaten.

Lisansınızı eğer birisinden 2.el bir şekilde satın aldıysanız eğer sizlere para verip müşteri rolü alma prosedürü uygulanmış olabilir, eğer gerçekten lisansın ilk sahibi olsaydınız birkaç şart verilirdi ve o şartları sizin yerinize getirmeniz istenirdi.
Eğer ki loglar duruyorsa Blach diye aratıp kontrol sağlayabilirsin. Benden herhangi bir dekont vb. şey istenmedi direkt olarak kardeşim git rol satın al dendi hesabım kapandı dememe rağmen. Yanlış hatırlamıyorsam scriptte olan bir sorun için gelmiştim ortağı olduğum sunucuda sorun yaşıyordum.

Ben LeaderOS'u artık şöyle tanımlıyorum başlarda insanların doğru düzgün bir yer bulamadıkları için geldikleri yerdiler ve böyle çok fazla müşteri çektiler ve bundan dolayı bayadır doğru düzgün güncelleme getirmediler kendilerinin önüne dişli bir rakip çıkınca güncelleme getirmeye başlayan bir firma olarak tanımlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl