Sol Reklam

Çözüldü Minexon vs Leaderos Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skelty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.267
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Skelty

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
3.810
Minecraft
Skelty

Discord:

Skelty#3252

Kategoriyi yanlış seçtim galiba, site scriptini nere açacağım bulamadım.

Merhaba, sunucum için bu ikisinden birini tercih edeceğim, 200TL bütçe ayırmıştım, leaderos'un 2. paketi düşündüğümden fakat birkaç kez gördüğüm bu paketin de fena olmadığını düşündüm. İleride leaderosu son pakete yükseltmek için de ekstra bir fiyat vereceğimden biraz daha kotup direkt bunu mu alsam diye düşündüm. Hem bedava hosting olduğu yazıyor hemde özellik olarak benzer. Kullananlar-karşılaştıranlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba, sunucum için bu ikisinden birini tercih edeceğim, 200TL bütçe ayırmıştım, leaderos'un 2. paketi düşündüğümden fakat birkaç kez gördüğüm bu paketin de fena olmadığını düşündüm. İleride leaderosu son pakete yükseltmek için de ekstra bir fiyat vereceğimden biraz daha kotup direkt bunu mu alsam diye düşündüm. Hem bedava hosting olduğu yazıyor hemde özellik olarak benzer. Kullananlar-karşılaştıranlar yardımcı olabilir mi?
Minexon deneyebilirsiniz. Pişman olmazsınız

L*aderOS tercih etmenizi asla önermem. Sitede sorunlar yaşarsınız aynı şekilde alacağınız destekte de sorunlar yaşarsınız. MineXON gayet düzgün ve kalitelidir. Tercihiniz MineXON'dan yana olmalı

Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor. Memnun olmasalar hepsi kendini bize rakip sanan ama yaptığı tek şey bizim yaptığımız şeyleri kopyalamak olan yazılıma geçerdi. Zamanında tüm büyük sunucuların CraftWeb'den LeaderOS'a geçtiği gibi. Destek konusuna gelirsek gecenin 5'inde bile destek veren firmanın desteğine laf atılmasına kesinlikle haklı bulmuyorum.

Destek vermediğimiz durumlar:
- İkinci el lisans sahipleri
- Rolü olmayan kişiler
- Kod desteği

LeaderOS desteğine laf atan birisi varsa %99 bu durumlardan sorun yaşayan birisidir. Yazılımımız şöyle iyi böyle iyi çok stabil vs vs yazıp laf kalabılığı yapmayacağım. Kullanan ortada kalite ortada neyi seçip seçmeyeceğiniz. Siz değerli kullanıcıların seçimi.

(Şu an aktif destek bile yok. Hepsi çözülmüş durumda)

Büyük güncellememiz de çok yakında tüm kış topladığımız geribildirimlere cevap niteliğinde bir güncelleme. Onu da kopyalaması bi 4-5 ayını alır o arkadaşların. Önceki sürümü kopyladıkları gibi :)

Bu mesajdan sonra bu konuya cevap vermeyeceğim. Sorularınız için leaderos discord sunucumuzdan destek açarak veya websitemizdeki canlı desteği kullanarak sorabilirsiniz.

L*aderOS tercih etmenizi asla önermem. Sitede sorunlar yaşarsınız aynı şekilde alacağınız destekte de sorunlar yaşarsınız. MineXON gayet düzgün ve kalitelidir. Tercihiniz MineXON'dan yana olmalı
Bu yüzden mi 4 yıldır tek isimden kaliteli şekilde hizmet sunuyor.
Bazen yüceltmek için karalama yapmasanız güzel olucak :)

Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor. Memnun olmasalar hepsi kendini bize rakip sanan ama yaptığı tek şey bizim yaptığımız şeyleri kopyalamak olan yazılıma geçerdi. Zamanında tüm büyük sunucuların CraftWeb'den LeaderOS'a geçtiği gibi. Destek konusuna gelirsek gecenin 5'inde bile destek veren firmanın desteğine laf atılmasına kesinlikle haklı bulmuyorum.

Destek vermediğimiz durumlar:
- İkinci el lisans sahipleri
- Rolü olmayan kişiler
- Kod desteği

LeaderOS desteğine laf atan birisi varsa %99 bu durumlardan sorun yaşayan birisidir. Yazılımımız şöyle iyi böyle iyi çok stabil vs vs yazıp laf kalabılığı yapmayacağım. Kullanan ortada kalite ortada neyi seçip seçmeyeceğiniz. Siz değerli kullanıcıların seçimi.

(Şu an aktif destek bile yok. Hepsi çözülmüş durumda)

Büyük güncellememiz de çok yakında tüm kış topladığımız geribildirimlere cevap niteliğinde bir güncelleme. Onu da kopyalaması bi 4-5 ayını alır o arkadaşların. Önceki sürümü kopyladıkları gibi :)

Bu mesajdan sonra bu konuya cevap vermeyeceğim. Sorularınız için leaderos discord sunucumuzdan destek açarak veya websitemizdeki canlı desteği kullanarak sorabilirsiniz.
Daha önce LeaderOs deneyimleme fırsatım oldu ve kalitesinin gayet yerinde olduğundan tamamen eminim ve sitelerinde bir hata ile karşılaşmadım açıkcası, konuyu açma sebebim almadan önce farklı scriptleri de incelemek. Minexonun LeaderOs'a karşın bir artısı yoksa direkt olarak LeaderOs alacağım zaten. Bu yüzden minexoncu arkadaşlar karalama yerine kendi hizmetlerinin artısını bana anlatırsa hem diğer kullanıcılar hemde benim için çok daha iyi olacak sanki. Burada savaş vermiyoruz sonuçta son kullanıcının yararlanması amaç, çocuk kavgasına çevirmenin anlamı yok.

Daha önce LeaderOs deneyimleme fırsatım oldu ve kalitesinin gayet yerinde olduğundan tamamen eminim ve sitelerinde bir hata ile karşılaşmadım açıkcası, konuyu açma sebebim almadan önce farklı scriptleri de incelemek. Minexonun LeaderOs'a karşın bir artısı yoksa direkt olarak LeaderOs alacağım zaten. Bu yüzden minexoncu arkadaşlar karalama yerine kendi hizmetlerinin artısını bana anlatırsa hem diğer kullanıcılar hemde benim için çok daha iyi olacak sanki. Burada savaş vermiyoruz sonuçta son kullanıcının yararlanması amaç, çocuk kavgasına çevirmenin anlamı yok.
Birçok sistemin öncülüğünü LeaderOS yaparken taklit bir yere yönelmenizi önermem.

LeaderOS güzel fakat eklenti destekleri yok ve bu çok kötü. Fakat sitedeki krediyi oyuna yansıtmak isterseniz 50 yıl önce yapılmış gibi gözüken 0 konfigürasyon seçeneğine sahip çöp bir mağaza eklentisini kullanmanızı zorunlu kılıyorlar ve herkese açık olan bu eklentinin kaynak kodlarını da paylaşmamakta ısrar ediyorlar. Kendilerinin olmayan hiçbir eklentiyede destek vermiyorlar(kendilerininkine de vermiyorlarda neyse). Haricinde site kalitesi vs. bir sunucu sitesinden bekleyeceğin her şey var. Eklenti desteğini verseler veya daha kaliteli bir mağaza eklentisi yaptırsalar çok iyi olur. Minexon kullanmadım fakat kullanan sunucularda gördüğüm kadarıyla mağaza eklentileri çok güzel. Siteleride fena gözükmüyor. Tercih size kalmış fakat oyun içi alışverişleri açacaksan kesinlikle minexon al.

Bence Minexon ( bende kullanıcısıyım memnunum ) tercih edeceğim bir yerdir hem bir sürü tema seçeneği var hepside çok tatlı ve çok güzel temalar hemde çoğu ücretsiz LeaderOS'un varsayılan teması bana hoş gelmiyor eski gibi

LeaderOS güzel fakat eklenti destekleri yok ve bu çok kötü. Fakat sitedeki krediyi oyuna yansıtmak isterseniz 50 yıl önce yapılmış gibi gözüken 0 konfigürasyon seçeneğine sahip çöp bir mağaza eklentisini kullanmanızı zorunlu kılıyorlar ve herkese açık olan bu eklentinin kaynak kodlarını da paylaşmamakta ısrar ediyorlar. Kendilerinin olmayan hiçbir eklentiyede destek vermiyorlar(kendilerininkine de vermiyorlarda neyse). Haricinde site kalitesi vs. bir sunucu sitesinden bekleyeceğin her şey var. Eklenti desteğini verseler veya daha kaliteli bir mağaza eklentisi yaptırsalar çok iyi olur. Minexon kullanmadım fakat kullanan sunucularda gördüğüm kadarıyla mağaza eklentileri çok güzel. Siteleride fena gözükmüyor. Tercih size kalmış fakat oyun içi alışverişleri açacaksan kesinlikle minexon al.
Bu arkadaş haklı eklenti konusunda. @LeaderOS site güncellemesinden önce eklentiyi baştan kodlamanız daha iyi olur onun dışında herşeyi çok güzel. Tavsiye ederim.

Minexon olarak, vizyonumuz sunucu sahiplerinin iş yükünü hafifletmek, hatta mümkünse tamamen ortadan kaldırmaktır. Ancak, ülkemizdeki "Elma veren ağaç taşlanır" atasözünün gerekliliğinin fazlasıyla benimsendiğini üzülerek gözlemliyoruz. Bu durum, zamanla daha da pekişiyor ve "Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş" atasözünün yaşam bulduğu bir noktaya evriliyor. Ancak biz, bu tür ithamları dikkate almayı bırakarak çalışmalarımıza odaklandık. Diğerlerine de bu tür eleştirilere kulak asmayıp, kendi çalışmalarına yoğunlaşmalarını öneririz. Sonuçta, başarı tembellikle elde edilemez.

Ancak sorunuza geri dönelim. Ürünümüzü incelediğinizde, alanında uzmanlaşmış ve birçok konuda profesyonel hizmet sunduğumuzu göreceksiniz. Tüm detayları web sitemizde bulabilirsiniz.

Minexon'un 6.1.0 sürümü, birçok yenilikle geldi: otomatik faturalandırma, Discord hesap eşlemesi ve otomatik Discord rol ataması, özel entegrasyonlar ve dahası, Websender, Rcon, Websend gibi port bağlantısı kullanan eklentileri ortadan kaldırarak Minexon eklentisi tüm komut işleme işlemlerini kendisi yapmaktadır. Bu, hiçbir port bağlantısı kullanmadan sunucu güvenliğinizi en üst seviyeye çıkarır. Kurumsal kullanıcılar için ayrıcalıklar ve daha birçok özellik de mevcuttur.

Aşağıda da 6.1.0 sürümü için yayımladığımız bir video mevcut, izleyebilirsiniz.

Leaderos kullanan biri olarak yenilikler maalesef çok az yapılmaya başlandı. Sanırım tüm güncellemeler global çapta yapılıyordu. Minexon isterseniz global olarakda kullanabiliyorsunuz. Çok fazla yeniliği var. Minexon sorunsuz taşıdım sunucumu. Dünde global sunucum için ikinci bir lisans satın aldım.

Yukarıda 2. el lisans sahibi vs. demiş fakat discordun hesabımı kapatmasından ve sonrasında LeaderOS'ta yaşadığım sorundan dolayı gidip destek istememle para verip tekrardan müşteri rolü almam istendi.

Neden lisansın sahibi hala benken ve hesabımın kapanabileceği ihtimal varken gidip tekrardan para verip rol alayım? Müşteri memnuniyetsizliği 1. sebep.

Türkiyenin en büyük sunucuları LeaderOS kullanıyor denmiş fakat mecburiyetten kullanılıyor daha düzgün bir alternatifi çıktığı anda çoğu kişi LeaderOS'u bırakacaktır. Şu an yaşattığın memnuniyetsizlikler sana ileride kötü dönüş yapacaktır. Sadece para kazanmaya bakmakla olmuyor.

Ek olarak Allah'ın izniyle LeaderOS 5 yıl sonra beni hatırla butonunu düzeltecek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı