- Elmaslar
- 27
- Minecraft
- Moreos
Discord:
moreoss
Merhabalar, bugün ilk defa böyle bir konu açma kararı aldım. Normalde böyle böyle reklamlar sunucularımızda yapılıyor, ancak bu son yapılan reklamlar artık haddini aşmaya başladı ve elimden geldiğince ne gibi cezalar alabiliyorlarsa burada sizlere göstererek gerekenin yapılmasını istiyorum.
Üstteki linkten kişilere talep açarak ulaşmaya çalıştım. Üstteki linkin tam bu satırın aşağısında ssi bulunmaktadır.
Cevapları çok garip. Sanki böyle bir hakları varmış gibide cevap veriyorlar, Böyle insanların sunucu açmaları ve oyunculara hizmet verecekleri cidden utandırıyor. En kısa sürede gerekenin yapılmasını talep ediyorum. İyi günler!
Dün ve bugünden açılan talepler sınırını aşmaya başladı, totalde 10 talepten üzeri açıldı ve nerdeyse tüm herkese dmden yazmışlardır çünkü bot olarak geçiyormuş yaptıkları iş.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cevapları çok garip. Sanki böyle bir hakları varmış gibide cevap veriyorlar, Böyle insanların sunucu açmaları ve oyunculara hizmet verecekleri cidden utandırıyor. En kısa sürede gerekenin yapılmasını talep ediyorum. İyi günler!
Dün ve bugünden açılan talepler sınırını aşmaya başladı, totalde 10 talepten üzeri açıldı ve nerdeyse tüm herkese dmden yazmışlardır çünkü bot olarak geçiyormuş yaptıkları iş.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: