Çözüldü Mineval Dc Sunucumuza Bot Atarak Reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mMoreos

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
27
Minecraft
Moreos

Discord:

moreoss

Merhabalar, bugün ilk defa böyle bir konu açma kararı aldım. Normalde böyle böyle reklamlar sunucularımızda yapılıyor, ancak bu son yapılan reklamlar artık haddini aşmaya başladı ve elimden geldiğince ne gibi cezalar alabiliyorlarsa burada sizlere göstererek gerekenin yapılmasını istiyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Üstteki linkten kişilere talep açarak ulaşmaya çalıştım. Üstteki linkin tam bu satırın aşağısında ssi bulunmaktadır.
mevolinreklam.png

Cevapları çok garip. Sanki böyle bir hakları varmış gibide cevap veriyorlar, Böyle insanların sunucu açmaları ve oyunculara hizmet verecekleri cidden utandırıyor. En kısa sürede gerekenin yapılmasını talep ediyorum. İyi günler!

kendisunucumdakitalep.png

Dün ve bugünden açılan talepler sınırını aşmaya başladı, totalde 10 talepten üzeri açıldı ve nerdeyse tüm herkese dmden yazmışlardır çünkü bot olarak geçiyormuş yaptıkları iş.

Ekli dosyalar

• mevolinreklam.png
    mevolinreklam.png
    910,4 KB · Görüntüleme: 205
  • mevolinreklam.png
    mevolinreklam.png
    910,4 KB · Görüntüleme: 185
  • minvelreklam1.png
    minvelreklam1.png
    385,9 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
Yaptıkları cidden terbiyesizce ve usulsüz bir davranış, Kendileri hem Sunucum hem de takımımın discod sunucusundan dm üzerinden reklamlar yapıldı, sunucu sahibi ile görüştüm, sorun ne olduğunu neden böyle bir şeye kalkıştıklarını vb. sordum kendisi hayli bir egolu tavır sergiledi. Hele ki bu şekilde yetkilileri laubalili davranış sergilemeleri başlıca bir ironi :D

Merhabalar, forumumuzda bu tarz davranışlara kesinlikle göz yumulmamaktadır. Konuyla alakalı kişinin forum hesabı yasaklandı ve forum konuları kaldırılmıştır.

Saygılarımla,
MC-TR Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl