MineTürk Network
Play.MineTurkNW. Net
- Elmaslar
- 71
- Minecraft
- CanerArtuc
Discord:
CanerARTUC | ValseFTW#0046
Hayır vermedim ve sade olmasını tercih ediyorum.Tasarım aşırı basit ve büyük ihtimalle 60tl vermişsiniz dikdörtgen, arka plan, yazı var başka hiç bir şey yok.
Yorumun için teşekkürler, ben beğendim bi sorun gözükmüyor gayet sade ve uygun bir konu tasarımı.Pek beğenemedim bu sefer. Ellerine sağlık.

ancienty
Teşekkürler.Doğruyu söylemek gerekirse diğer kişilerin aksine ben çok hoş buldum bu tasarımı.
İşte beklediğim kişi, teşekkürler yorumun için bir kaç toxic kitle olacaktır elbet. Önemli olanlar forumun gerçek üyeleridir,
Her ne kadar çoğu kişi bu konu tasarımını eleştirse de şahsen ben beğendim. Klasik görünümlü olan hoş bir tasarım olmuş ki elinize sağlık ?
İşte beklediğim kişi, teşekkürler yorumun için bir kaç toxic kitle olacaktır elbet. Önemli olanlar forumun gerçek üyeleridir,
yorumun için tekrardan teşekkürler.
Lilith Magnolia#3705
Gerçek sahiplerinden izinler alınmıştır.(Not: Kadir,Atakan ve diğer faketürk'ler değildir.)Sunucuyu umarım Kadir açıyordur. Başarılar @MineTürk Network .
Temayı da sen ayarla bi zahmet güzel olursa onu kullanırım, bekliyorum.Arka planı yolla yarın yapim
Sanke#5233
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!