MineTurk Network | Konu Tasarımı - v2020

Artık faaliyete geçseniz iyi olur..
Konu tasarımı hoş görünüyor :chopper:
Teşekkürler, faaliyete geçiyoruz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Görünüşe bakınca hoş görünebilir ama çok fazla bir şey yok.En azından biraz daha farklı şeyler beklerdim.Yazının arkalarında gölge bile olsaydı keşke neyse, sunucunuzu bekliyorum güzel olursa oynarım :D
Teşekkürler, beklentiye gerek yok sade ve şık olması yeterlidir.
kendi tasarımlarımı da yaptım,denedim ama şu an memnunum.

Belki alışılmışın dışında bir tasarım olabilirdi fakat bu tasarımın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ellerinize sağlık.

Belki alışılmışın dışında bir tasarım olabilirdi fakat bu tasarımın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler, tasarıma kötü diyenler beklentileri yüksek olanlar, onlarda diğer sunucuların konu tasarımlarına bakarak değerlendiriyor evet anothory nin güzel konu tasarımları var onları da kullanırım isteyen bakabilir. Yani sizlerin gözünde kaliteli olabilir ama amacım geçmişe bakarak kim ne yapmış olayı değildir.

Arkadaşlar bir yorum daha yapacağım.Bu konu tasarımı olayını bu kadar abartmanız biraz saçma değil mi? Önemli olan sunucunun tanıtımını yapmak bu konu tasarımı yeterli sadece geliştirmek için neler varsa onları söyleyeseniz daha iyi.Baltalamak, laf atmak veya kötü düşürmek tasarımcının yararına değil zararına.Bu işi bu kadar abartmayın ve tasarımcıların tasarım yapma hevesini de kırmayın.İyi günler diliyorum.

Sade ve hoş bir tasarım olmuş elinize sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl