Minestom Sunucusu Yapalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kovalski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 552
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda minestom görmek sasırtıcı ancak eula yok patlayacak gibi duruyor var mi bir bilginiz

forumda minestom görmek sasırtıcı ancak eula yok patlayacak gibi duruyor var mi bir bilginiz
Şaşırtıcı işlerle uğraşmayı seviyorum. En son townyi türkiyeye getirip bir de anarşi türünü türkiyeye getiren (illaki townyde anarşide yapılmıştır fakat haronken ve yapsavundan sonra patladı bu iki tür) linke doğrudan olmasada yardım etmiş birisiyim :D

Bir ara bosslara falan sarmıştım vanilla sunucu denemiştim de sonradan bunları deneyen başkaları da olduğunu görünce sıkılıp bıraktım.
Şimdi de minestom sardım, sanırım en kolay seçenek olduğu için minestomla boxpvp sunucusu yapmayı denicem.

Dediğin eula mevzusu ne hiçbir fikrim yok fakat spigot paper gibi sunucu yazılımları da pek yasal sayılmaz bence nms kullanıyorlar.

Merhaba, özensiz kodlar paylaşmaktansa yaptığım işleri detaylı kütüphaneler haline getirip paylaşmak gibi bir karar aldım.

Her ne kadar minestomda plugin sistemi olmasada kütüphanelerle az da olsa modülerlik sağlayabiliyoruz. Onun haricinde minestom forklarından haberdar oldum ve bu forklarda daha topluluk dostu sistemler olduğunu fark ettim, plugin sistemleri gibi. Bir süre minestom forklarını da araştırıp sevdiğim bir tanesi olursa onlardan birine geçmeyi düşünüyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Edit: Biraz araştırdım, minestomda bir eklenti sistemi olmadığı için ve yazdığım kodlarımı kendi kodlarımla uyumlu olacak şekilde yazmak istediğim için muhtemelen yazdığım çoğu şeyi paylaşmicam. Eğer yaparsam tüm projeyi paylaşırım onun haricinde soru gelirse cevaplamak için ufak kodlar atmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl