Çözüldü Minescript nerde satilabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TahaEren

Zombi Geldi, Beni Yedi
Onaylı Satıcı
Elmaslar
58
Minecraft
Talha1016

Discord:

taheren1016

Merhaba uzun zamandir ekibim ile gelistirdigim bir minescript projesi bulunmakta fakat artik minecraft alani ile ilgilenmek istemedigimden satmak istiyorum.Ben bu scripti nerde satabilir ve nasil guvenceler vermem gerekir satmak icin ayrica ne kadara satmaliyim piyasasi ne kadar.

Merhaba uzun zamandir ekibim ile gelistirdigim bir minescript projesi bulunmakta fakat artik minecraft alani ile ilgilenmek istemedigimden satmak istiyorum.Ben bu scripti nerde satabilir ve nasil guvenceler vermem gerekir satmak icin ayrica ne kadara satmaliyim piyasasi ne kadar.
mc tr üzerinden satabilirsiniz
not: onaylı satıcı rolunüz olması gerekir

mc tr üzerinden satabilirsiniz
not: onaylı satıcı rolunüz olması gerekir
Mctr farkındayim burda satmayi dusunuyorum ama ben alternatif yerler ariyorum.Scripti direk tum haklari ile satacagim birde ne tur bir fiyat vermeliyim

Script'in seviyesine göre değişir. Neler sunuyorsun? Geliştirme sürecinde mi bitti mi? Hangi özellikler var? Bunlar fiyatı çok etkiler.

Script'in seviyesine göre değişir. Neler sunuyorsun? Geliştirme sürecinde mi bitti mi? Hangi özellikler var? Bunlar fiyatı çok etkiler.
Gelistirme süresi bitti .Piyasadaki kurumlardaki tüm ozellikleri barindiriyor nerdeyse.En dusuk ne kadarda tutmaliyim?

Bana kalırsa belirli bir fiyat belirleme, bırak sana teklif yapsınlar. Uyar dersen satarsın.
Teklif beklemek garip olur. Piyasayı bilmeyen insan dolu. Boş yere insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Belirle fiyatını ona göre sadece bütçesi uyan yazsın.

Teklif beklemek garip olur. Piyasayı bilmeyen insan dolu. Boş yere insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Belirle fiyatını ona göre sadece bütçesi uyan yazsın.
Aklında bir fiyat olmadığı için söyledim zaten. Fiyat varsa ona göre satabilirsin.

Adamlar bu duzeyde gelismis seylere 5k gibi gülünc fiyatlar teklif ediyor.Biri projesi icin bana 200k demisti ama bence oda ucuk bir fiyat
Aklında bir fiyat olmadığı için söyledim zaten. Fiyat varsa ona göre satabilirsin.

projenin birkaç görüntüsünü bizimle paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanki. Gerekli yerleri sansürlemeyi unutmayın.

Projene ait Görsel eklerseniz size şirketim adına bir teklif verebilirim pm atin dönelim size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl