- Elmaslar
- 58
- Minecraft
- Talha1016
Discord:
taheren1016
taheren1016
ByVoxar
mc tr üzerinden satabilirsinizMerhaba uzun zamandir ekibim ile gelistirdigim bir minescript projesi bulunmakta fakat artik minecraft alani ile ilgilenmek istemedigimden satmak istiyorum.Ben bu scripti nerde satabilir ve nasil guvenceler vermem gerekir satmak icin ayrica ne kadara satmaliyim piyasasi ne kadar.
taheren1016
Mctr farkındayim burda satmayi dusunuyorum ama ben alternatif yerler ariyorum.Scripti direk tum haklari ile satacagim birde ne tur bir fiyat vermeliyimmc tr üzerinden satabilirsiniz
not: onaylı satıcı rolunüz olması gerekir

Rossaw
taheren1016
Gelistirme süresi bitti .Piyasadaki kurumlardaki tüm ozellikleri barindiriyor nerdeyse.En dusuk ne kadarda tutmaliyim?Script'in seviyesine göre değişir. Neler sunuyorsun? Geliştirme sürecinde mi bitti mi? Hangi özellikler var? Bunlar fiyatı çok etkiler.
ByVoxar
aylık 300 yıllık 900 en iadeli bana göreGelistirme süresi bitti .Piyasadaki kurumlardaki tüm ozellikleri barindiriyor nerdeyse.En dusuk ne kadarda tutmaliyim?
taheren1016
aylık 300 yıllık 900 en iadeli bana göre

exlienty
Bana kalırsa belirli bir fiyat belirleme, bırak sana teklif yapsınlar. Uyar dersen satarsın.Ben direk komple satacagim

Rossaw
Teklif beklemek garip olur. Piyasayı bilmeyen insan dolu. Boş yere insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Belirle fiyatını ona göre sadece bütçesi uyan yazsın.Bana kalırsa belirli bir fiyat belirleme, bırak sana teklif yapsınlar. Uyar dersen satarsın.

exlienty
Aklında bir fiyat olmadığı için söyledim zaten. Fiyat varsa ona göre satabilirsin.Teklif beklemek garip olur. Piyasayı bilmeyen insan dolu. Boş yere insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Belirle fiyatını ona göre sadece bütçesi uyan yazsın.
taheren1016
Aklında bir fiyat olmadığı için söyledim zaten. Fiyat varsa ona göre satabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!