Paylaşım Minecraft'ta Taşınıp Evinizi Kurabileceğiniz Harika Biyomlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

Seçilme Tarihi
21.12.2020
Konu Puanı
8,9
Editör Notu
Güzel bir biyom mu arıyorsunuz? Bu konu tam size göre!
Seçen Kişi
DarkSad
Mountain (Dağ) Evleri
1608045088366.png

Eğer uzun süre aynı hayatta kalma modu dünyasında oynuyorsanız burası sizin için bir cennet. Biliyorum, maden kazıp elmas aramaktan, köy bulmaya çalışmaktan, Nether dünyasında Ghast avlamaktan, End dünyasında Ender İncisi aramaktan yoruldunuz. Emekliliğinizi güneşin batışını ve doğuşunu, yıldızları, doğayı izleyerek ve dinleyerek geçirebilirsin. Bununla beraber dağ evleri gerçekten harika mimarilere sahip yapıtlardır. Eminim ki aramızdan herkes böyle evlere sahip olmak ister. Fakat ne yazık ki şartlar buna elvermez. Bundan dolayı Minecraft oyununda buna sahip olabilirsiniz. İnsanlar bu oyunu bundan dolayı seviyor. Yaratıcılığınızı, hayallerinizi, kafanızın içindeki sınırsız dünyayı bu oyun sayesinde elde edebiliyorsunuz.

Tundra

1608045677763.png
Donmuş bir şehir... Evet yanlış duymadınız, Minecraft emeklilik hayatınızı yani oyundan en çok zevk alacağınız zamanları Sibirya soğuklarında geçirme imkanınız var. Buralarda karın yağışını ve bazı soğuk hayata adapte olmuş canlıları görebilirsiniz. Kendi iglonuzu yapıp güzel bir yaşam sürebilirsiniz. Kendi vahşi bir arkadaş bulup Minecraft hayatınızı onunla geçirebilirsiniz. Hem burada yaşamanın şöyle güzel bir yanı var. Açlık derdiniz yok. Her yerde balık var. Düşünebileceğiniz her yerde, istemeyeceğiniz kadar balık. Şöyle bir düşünün, neden olmasın?

Ovalar (Plains)

1608046429453.png

Merak etmeyin oyuna yeni başlamış, pek bir tecrübesi olmayan arkadaşlarım. Sizi de düşündüm. Oyuna yeni girdiniz ve karşınıza bir ova geldi ne mi yapacaksınız. Odun toplayıp ev yapacaksınız. Yeni başlayan arkadaşlarım olarak evinizi büyük ihtimal ile düzlük bir yere yapmak isteyeceksiniz. İşte size fırsat! Dümdüz arazi. İstediğinizi yapın. Kırın, dökün, yapın, tekrar kırın, tekrar dökün... Kimse bir şey diyemez. Bu araziye ister bir kale, ister bir düz hayatta kalma evi yapın. Buraya istediğinizi inşa edip, yıkabilirsiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Survival oynadığım zaman genelde başlangıç için dağ veya düzlük tercih ediyorum ama ilerleyen safhalarda kesinlikle yer altı veya su altı evi yapmak garip bir haz veriyor bana. (Biraz da otomatik sistemlerle süsleyince çok güzel olabiliyor.)

Mükemmel Maplerden Mükemmel Konu Anlatımı <3

Haritalar çok uyumlu olmuş. Beni benden aldı

Biyomlar çok güzel bir biçimde sunulmuş. Çok uyumlu olmuş.

dağ evleri şu son sürümlerde aşırı iyi buildler çıkıyor umarım oyuna daha çok yapı bloğu gelir

Survival için güzel yapılar, başarılar eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl