Minecraft'ta Tanışıp Gerçek Hayatta Arkadaş Olduğunuz Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022 Zamanında bir kızla minecraft değilde pubgde tanışmıştık o gündür hala konuşuruz. Birlikte beşiktaş maçına gitmişliğimiz bile vardır
Ben daha bu dönemde kız olana güvenemiyorum 😅 ses değiștiricidir yapay zekadır arkadașıdır artık güvenemiyorum hep sanki erkekmiș gibi hissediyorum her șey geliști artık 😅

Ben daha bu dönemde kız olana güvenemiyorum 😅 ses değiștiricidir yapay zekadır arkadașıdır artık güvenemiyorum
Bu dönem güvenilmezde o zamanlar o kadar yoktu programlar yapay zekalar falan.

Ben cs 1.6'da CSGO MOD serverlerinde adminlik yapıyordum..
Öfff onların yeride bambașkadır benim için o kadar kaliteliydiki milletin hesabına girerdim login șifreyi sallayıp zenginin hesabına konur șifresini değiștirirdim en az 300'den fazla yapmıșırımdır her csgo sunucusunda

Bu dönem güvenilmezde o zamanlar o kadar yoktu programlar yapay zekalar falan.
Yâaaaani o zamanlar olabilirdi belkide șuan vallaha kusura bakmayın ama hiç güvenemiyorum erkek çıksada üzülmemde 😅 o anın tadını bozmam arkadaș olucaksak devam ederim o arkadașlığa

Öfff onların yeride bambașkadır benim için o kadar kaliteliydiki milletin hesabına girerdim login șifreyi sallayıp zenginin hesabına konur șifresini değiștirirdim en az 300'den fazla yapmıșırımdır her csgo sunucusunda
OOO Onu bende çok yapıyordum random harfler sallayıp kendime para gönderirdim 😁 😁 😁 😄 😄 .

Yâaaaani o zamanlar olabilirdi belkide șuan vallaha kusura bakmayın ama hiç güvenemiyorum erkek çıksada üzülmemde 😅 o anın tadını bozmam arkadaș olucaksak devam ederim o arkadașlığa
Benim bi konuştuğum vardı 1 hafta max konuştuk sesli falan değil normal yazışarak falan sonra dediki kral sen iyi insansın ben sana bunu yapamam dedi erkekmiş öyle bir yarıldım ki adama🤣😂

OOO Onu bende çok yapıyordum random harfler sallayıp kendime para gönderirdim 😁 😁 😁 😄 😄 .
Çok güzel zamanlardı be o jailbreak csgo modları zombie saklanbaç sunucuları o oyuna göre çok fazla zevk vericiydi

Benim bi konuştuğum vardı 1 hafta max konuştuk sesli falan değil normal yazışarak falan sonra dediki kral sen iyi insansın ben sana bunu yapamam dedi erkekmiş öyle bir yarıldım ki adama🤣😂
Vallaha bașka bir insan olsa belki oturur ağlar ama benim aksimede çok hoșuma gider çok epik olaylar çünkü 😅

Çok güzel zamanlardı be o jailbreak csgo modları zombie saklanbaç sunucuları o oyuna göre çok fazla zevk vericiydi
AAA Basebuilder sunucuları'da vardı aşırı nadirdi çılgın türkler diye bi sunucuda oynuyordum .

AAA Basebuilder sunucuları'da vardı aşırı nadirdi çılgın türkler diye bi sunucuda oynuyordum .
daha cs 1.6 yalandan 2-3 ay önce yüklemiștim o kadar çok özlemișizki o her modun tadı havası kokusu yeri bizim için her zaman zirvede kalıcak

Sunucudan pandemi zamanı tanışıp gerçek hayatta görüştüğüm insanlar oldu eğer daha önce yüzlerini görmediyseniz ilk karışılaştığınızda çok garipsiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl