Minecraft'ta Tanışıp Gerçek Hayatta Arkadaş Olduğunuz Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zyph0rr

CoFounder of PeniaNW
Seçkin Yazar
Elmaslar
351
Minecraft
Zyph0rr

Discord:

bosstrap

Hepimiz Minecraft'ta tanıştığımız insanlarla saatlerimizi harcıyoruz.

Peki aranızda bu sanal arkadaşlığı gerçek hayata taşıyıp, buluştuğunuz, gerçek arkadaş olduğunuz birileri var mı?

Bu nasıl oldu, hikayelerinizi merak ediyorum.

Benim sanalda arkadaşım olmuştu 2021 sonoyuncu zamanları ama hiç buluşmadık şuandada birsürü sanal arkadaşım var yine buluşmadım.

Minecraft değilde Cs 1.6 bundan 10 yıl öncesine kadar daha ya 7-8 yașlarındayız o zamanlar jailbreak hastasıyız o zamanlar arkadaș olmuștuk o zamandan bu zamana arkadaș değil kardeș gibi olduk her șeyimizi biliyoruz görüyoruz sonsuza kadarda devam etme umuduyla

Minecraft değilde Cs 1.6 bundan 10 yıl öncesine kadar daha ya 7-8 yașlarındayız o zamanlar jailbreak hastasıyız o zamanlar arkadaș olmuștuk o zamandan bu zamana arkadaș değil kardeș gibi olduk her șeyimizi biliyoruz görüyoruz sonsuza kadarda devam etme umuduyla
Jail'den bi NATRONABİ geçti tanır mısın ?

Vallaha aynı isimleri 100 kere görmüșürüzdür belki birisinden biride sensindir Allah bilir 😅
Yok yok ben natronabi nickini kullanmadım çok eski bi youtuberdi jaildeki isyanlarıyla tanınıyordu.

Ben hiç komut vermedim veremem diye....

Ben hiç komut vermedim veremem diye....
Ben 8 Ay Pc kapatmamıștım Top15 en çok aktif olanlarda 1.olmak için top15 göre yetkimiz artıyordu her güzel bulduğum sunucuda yetkili oluyordum o zamanlar ilgi çekiciydi

2022 Zamanında bir kızla minecraft değilde pubgde tanışmıştık o gündür hala konuşuruz. Birlikte beşiktaş maçına gitmişliğimiz bile vardır

Ben cs 1.6'da CSGO MOD serverlerinde adminlik yapıyordum..

2022 Zamanında bir kızla minecraft değilde pubgde tanışmıştık o gündür hala konuşuruz. Birlikte beşiktaş maçına gitmişliğimiz bile vardır
E evlenin ya da sevgili olun 3 sene geçmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl