Minecraft'ta Tanışıp Gerçek Hayatta Arkadaş Olduğunuz Biri Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zyph0rr

Founder of RedTedNW
Elmaslar
282
Minecraft
Zyph0rr

Discord:

ZINKKK

Hepimiz Minecraft'ta tanıştığımız insanlarla saatlerimizi harcıyoruz.

Peki aranızda bu sanal arkadaşlığı gerçek hayata taşıyıp, buluştuğunuz, gerçek arkadaş olduğunuz birileri var mı?

Bu nasıl oldu, hikayelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Benim sanalda arkadaşım olmuştu 2021 sonoyuncu zamanları ama hiç buluşmadık şuandada birsürü sanal arkadaşım var yine buluşmadım.

Minecraft değilde Cs 1.6 bundan 10 yıl öncesine kadar daha ya 7-8 yașlarındayız o zamanlar jailbreak hastasıyız o zamanlar arkadaș olmuștuk o zamandan bu zamana arkadaș değil kardeș gibi olduk her șeyimizi biliyoruz görüyoruz sonsuza kadarda devam etme umuduyla

Minecraft değilde Cs 1.6 bundan 10 yıl öncesine kadar daha ya 7-8 yașlarındayız o zamanlar jailbreak hastasıyız o zamanlar arkadaș olmuștuk o zamandan bu zamana arkadaș değil kardeș gibi olduk her șeyimizi biliyoruz görüyoruz sonsuza kadarda devam etme umuduyla
Jail'den bi NATRONABİ geçti tanır mısın ?

Vallaha aynı isimleri 100 kere görmüșürüzdür belki birisinden biride sensindir Allah bilir 😅
Yok yok ben natronabi nickini kullanmadım çok eski bi youtuberdi jaildeki isyanlarıyla tanınıyordu.

Ben hiç komut vermedim veremem diye....

Ben hiç komut vermedim veremem diye....
Ben 8 Ay Pc kapatmamıștım Top15 en çok aktif olanlarda 1.olmak için top15 göre yetkimiz artıyordu her güzel bulduğum sunucuda yetkili oluyordum o zamanlar ilgi çekiciydi

2022 Zamanında bir kızla minecraft değilde pubgde tanışmıştık o gündür hala konuşuruz. Birlikte beşiktaş maçına gitmişliğimiz bile vardır

Ben cs 1.6'da CSGO MOD serverlerinde adminlik yapıyordum..

2022 Zamanında bir kızla minecraft değilde pubgde tanışmıştık o gündür hala konuşuruz. Birlikte beşiktaş maçına gitmişliğimiz bile vardır
E evlenin ya da sevgili olun 3 sene geçmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl