Çözüldü Minecraftkurdu sitesinin beni dolandırması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha minecraft her şeyi değişen premium 80-90tl mi? Zamanında 30tl ye aldım ve hala kullanıyorum agab
maalesef o şekilde artık çok pahalıya satılıyor, dolar galiba bunlarıda etkiliyor .d

Aslında her şeyi değişen premium düşündüğünüz kadar masum değil. Aldım benim oldu tarzında bir kafa yapısı oluşmuş. "Minecraft.net" üzerinden hesabı satın aldıkları kartın bilgileri verildiği zaman koşulsuz şartsız geri veriyorlar. Genellikle bu olay malın ayıplı sayılması durumunun süresi geçtikten sonra başa geliyor. %100 garantili olmasını da şöyle açıklayabilirim. Bir çok sitede isim geçmişiniz bulunmakta. Eğer isimler aydan aya değişiklik gösteriyorsa bir çok taraf bundan şüphelenir. Belirli bir süre aralığı gerekmekte. Size garanti aracılığıyla premiumunuzu kurtardığınızı düşünürken döngü yaratarak yeni bir alıcıyı daha balık ağına eklemiş oluyorsunuz. Ayriyeten garanti sistemine hesabınızın çalındığını söylemezseniz yani oyunu bırakmış olursanız hesabınızı tekrar başkasına satıyorlar. Kazan kazan durumundalar. Bu tür sitelere kazandırmak yerine orijinal alıp sonuna kadar kullanmanızı tavsiye ederim.

Madem böyle diyorsun hesabı çalınmayanlar ne iş?
- Çalınmadığı düşünülen hesaplar aslında kart bilgilerine sahip olunmayan elden çıkarılmaya çalışılan hesaplardır.
Hesabım kesinlikle çalınır mı?
- Hiç bir garantisi yok. Kısaca kumar.
İşletmemiz el değiştirdi?
- Bu kısaca son zamanlarda insanların dolandırıp isim değiştirmesiyle eş değer. Hizmet sağlayan bir kişi koşullarını yerine getirmek zorunda. İşletmeyi satın alan için de durum geçerli. Kısaca burada tamamen bir dolandırma söz konusu. Altın hesap teklifi de sizi bastırmaya çalışmalarıdır.
Premium fiyatları uçuk, biz ne yapacağız?
- Varsa tanıdığınız insanlardan yoksa biriktirdiğiniz parayla orijinal almalısınız. Ülkemizde kırılmış dağıtımı orijinal dağıtımdan daha yaygınken bir işe atılmadan orijinal hesap almanız bana göre yersiz olacaktır.

Herkes her şeyi 4/4 bilmek zorunda değil. Katılmayan olursa lütfen saldırmaya kalkmasın.

premium alacam diye dolandırılan kaldı mı bu devirde. gerçekten gel öpecem seni..

Konudaki kanıtları kullanarak firmalarını şikayet edebilirsiniz.

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl