Paylaşım Minecraft'ın Türkiye'de En Çok Oynanan 3 Oyun Türü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Red28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.006

İyimiydim?

• Değildin

Oy: 0 0,0%
  • Tabiiii Gıral iyidin

Oy: 5 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red28

Deneme Yazar..
Elmaslar
100
Minecraft
HiTech28

Discord:

Minik Maskeli#0330

Minecraft Türkiye Oyun Türleri- İlk 3
skywars.jpg
Hiç PvP oyunlarını karşılaştırdınızmı? Gelin bi bu konuya el atalım ve bu güzel oyunlara bakalım. Hadi al çayınını ve okumaya başla.

1- Sky Wars

Şüphesiz ki 1. Sky Wars tır. En çok sevilen oyun olarak çoğu serverde kendini kanıtlıyor.Çoğu PvP youtuberi genelde bu oyunla ünlenmeye çalışıyor. Amaç adalardaki sandıkları toplayıp gelişip rakiplerini öldürmek. Bunuda boşluğa düşmeden yapmalısınız. Bu oyunda tüm blokları kırmak ve craft yapmak açık. Hayal gücünüze bağlı kalabilirsiniz! Yemekte bulmaya özen gösterin!

2-Bed Wars
Bed Wars ise jeneratörden eşya toplayıp yatağınızı kırdırtmadan diğer rakiplerin yatağını kırdığınız, tam bir kıyasıya rekabet oyunu. En az 2 kişiyle oynanan oyun , HyPixel gibi serverlarda bulunmakta. Kıyasıya gelişmek isterseniz elmasla büyüler ekleyebilir , zümrütle güçlü eşyalar alabilirsiniz. Tnt atar gibi harika fikirleri burada denemek mümkün!

3- Egg Wars
Egg Wars ise Ejderha Yumurtasını koruyup genelde 1.9 üstü oynanan kıyasıya rekabet oyunlarından biri. Yere düşmemeye ve ayağınızı korumaya dikkat edin. Bundaki jeneratörler daha güzel görünümlü ama bir o kadar tehlikeli ve yavaş. Update burda hayat memat meselesi. Hızınıza bağlı olarak Elmas set olabilirsiniz. Bol bol yemekte lazım olacaktır çünkü Egg Wars ta acıkacaksınız!

Peki siz hangilerini seviyorsunuz? Bunu aşağıda tartışabilirsiniz. Eğer beğediysen 1 Elmas da bırakabilirsin.
Okuyan herkesi seviyorum <3

Son düzenleme:
Bed Wars ve Egg Wars, bana göre aynı oyun türü tabii ki de bunlar şahsi görüşüm. Konu dizayn gelişebilir düzeyde. Başarılarının devamını dilerim.​

Çok Şaşırdım Benim Düşüncem 1. Faction 2. skyblock 3. Survival dı :)

Çok Şaşırdım Benim Düşüncem 1. Faction 2. skyblock 3. Survival dı :)
Genelde onlar macera severlere bağlı ya. Benim tarzım onlar gibileri koyucaktım ama hepsinin başına genelde op gelince sevildiği için koymadım :P

Bu istatistiklere nereden vardığını sorabilirmiyim ?

Kendi düşüncen gibi yazsaydın sormayacaktım. Bu ''Minecraft'ın Türkiye'de En Çok Oynanan 3 Oyun Türü!'' düşünceye hangi istatistiklere bakarak dayandın onu soruyorum sırf merakımdan sana kasıtlı birşey değil.

Çoğu büyük sunucularda bu 3 oyun en çok oynanan oyun türü oluyor ama aralarında skyblock görebileceğimi düşünüyordum konu güzel eline sağlık konularını beğeniyorum :<3:

BedWars ve SkyWars sıkça oynadığım oyunlardır. Gerçekten çok eğlenceli ve oynadıkça oynatan oyunlar.

Skywars'ın halen ülkemizde bu kadar oynandığını bilmiyordum. Bu konuyu öğrendiğim iyi oldu ve gerçekten güzel bir anlatım olmuş ☺️ ☕

SkyWars'ı bende seviyorum.​

Bu oyunlar gerçekten çok güzel, fakat ben Türkiye'de roleplay'ın gelişmesini istiyorum. roleplayda gerçekten çok güzel bir oyun türü.

Bu 3 Oyun Türünün Yerlerini Başka Oyunların Alacağını Hiç Sanmıyorum.
Ayrıca Bedwars'da Solo(Tek Kişilik) Oyun Türü de Mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl