Çözüldü Minecraftın kendi sitesinden premium almayı düşünüyorum ama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klarusss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Klarusss

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
değermi bilemedim minecrafta günde 1 - 2 saat giriyorum aylık kazandığım paranın 10 da 1 ni vermek konusunda emin değilim çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Ben de almayı düşünüyordum karantina döneminde fakat okullar açılırsa daha oynamam mantığıyla almadım. Çok pişmanım çünkü fiyatı deli gibi arttı o zamana göre. Bu konuda sana verebileceğim tek tavsiye 5-10 liraya satılan premiumlardan almaman. 2.günde veya en geç 2. ayda elinden gidiyor çünkü. 360 TL de açıkçası çok gelmiyor değil.

değermi bilemedim minecrafta günde 1 - 2 saat giriyorum aylık kazandığım paranın 10 da 1 ni vermek konusunda emin değilim çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Parça parça biriktirebilirsin. Yani aylık 40TL, 50TL, 100TL civarı biriktirerek 3-4 ayda alabilirsin.

Hesaplar sınırsız ileride satabilirsin eğer durumun varsa kesinlikle alabilirsin

Sevdiğin bir oyunun yapımcı firmasını destekleyeceğine hesap çalan ve birkaç gün sonra o hesabı senin elinden geri alacak birkaç kişiyi desteklemek istiyorsan 5-10TL'ye satanlardan alabilirsin.

Durumun varsa bence al.

Xbox game pass alabilirsin. Aylık 30TL ücret ödeyerek 300'den fazla oyunu oynayabiliyorsun. Minecraft oyunu birkaç aydan sonra sıkıyor 400TL ödemek pek mantıklı değil bu zaman da.

Bence 1-2 saat için gerçekten değeceğini sanmıyorum onun yerine altın veya en fazla elmas pre alırsanız her türlü işinizi görecektir en azından bansız olması bile yeterli olacaktır sizin için iyi forumlar dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl