Every Night
Parça parça biriktirebilirsin. Yani aylık 40TL, 50TL, 100TL civarı biriktirerek 3-4 ayda alabilirsin.değermi bilemedim minecrafta günde 1 - 2 saat giriyorum aylık kazandığım paranın 10 da 1 ni vermek konusunda emin değilim çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

bimunora
Sevdiğin bir oyunun yapımcı firmasını destekleyeceğine hesap çalan ve birkaç gün sonra o hesabı senin elinden geri alacak birkaç kişiyi desteklemek istiyorsan 5-10TL'ye satanlardan alabilirsin.değermi bilemedim minecrafta günde 1 - 2 saat giriyorum aylık kazandığım paranın 10 da 1 ni vermek konusunda emin değilim çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Yormok#5037
Xbox game pass alabilirsin. Aylık 30TL ücret ödeyerek 300'den fazla oyunu oynayabiliyorsun. Minecraft oyunu birkaç aydan sonra sıkıyor 400TL ödemek pek mantıklı değil bu zaman da.değermi bilemedim minecrafta günde 1 - 2 saat giriyorum aylık kazandığım paranın 10 da 1 ni vermek konusunda emin değilim çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!