oomercant#9140
Bi katkım olmuşsa ne mutlu bana?❤Keyubudan gayet memnunum ödüllerinide burdan öğrenmem iyi oldu :D
jeffurmen#1498
ne yani bu çok büyük bir başarımı? bizde keyubudan aldık 8 gb i9 300 kişi kaldırdık. gidipte bu köklü veya kalitesini göstermiş firmaları gözünde yerin dibine sokma. git al yeni nesil işlemcileri hayal ettiğini yaşa.Örneğin HostLab diye bir yerden dedicated almıştık zamanında 32 GB E3 X2 200 oyuncu sorunsuz kaldırmıştı
belki belki belki... diye hareket ediyorsun, sen bir şeyi önce dene sonra karar ver. arkadaş ne güzel konu açmış. bana göre listeye tabiki rabisuda eklenebilirdi. sonuçta yıllardır olan ve kalite anlamında kendini göstermiş bir firma. fakat şu zamanda bu listeye eklenmeyen diğer firmalarda elindeki yeni nesil işlemcilerle zaten bu dediğin şeyi basitçe yapar.Rabisu'da 6 adet konsol açıp 130 kişiye kadar sorunsuz oynatmıştık fakat 6 konsolu bu firmalarda açsak belki 1 kişi bile göremeden çökecek.
bu konuda arkadaşımıza katılıyorum. yani kesinlikle oraya yusuf kemal türkmenoğlu ekleniyorsa, diğer firmalarada kim olursa olsun isimleri eklenmeli. ayrıca size göre 1. firmadan uzun anlatırken, 3. firmadan az anlatmanızda pek olmamış gibi. üstelik bu konu genel bir konu ve konuda gördüğüm firmalar size göre 1,2 ve 3. firmalar. başlığı bana göre yazmanız konu için daha güzel olacaktır.En basitinden, Keyubu adlı hostingin sahibinin adı Yusuf Kemal Türkmenoğlu olarak yazarken örn: Slimmweb için Semih Furkan yazmamışsın, ne bileyim Erkan Babadağı yapmamışsın. Konu açıyorsun, bu ince ve ufacık ayrıntılara bile dikkat ediceksin. Bunlar normal goy goy konuları değil.
adam yorum kasıyor ne elleşiyonBunu diyen Yiğit Efe Bey, o firmanın konusuna günde 10 kere göz atabiliyor..
NotNull#0001
kashiandwazaki
WhuryBaris#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!