Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sunucumdaki lav ve suyu hızlandırmak istiyorum bir de hunilerin daha hızlı eşya iletmesini , Sunucudaki zararsız mobların asla silinmemesini istiyorum nasıl yapabilirim acaba :)
lav ve suyu hizlandirmak için sunucunda paper spigot olmasi gerek sanirsam spigot ta varmi bilmiyorum paper spigotta paper.yml içinde var ordan lava-flow-speed veya direk aksin istiyorsan fast-drain: bunlarin altindakileri true veya sayisini arttirarak yapabilirsin diye biliyorum sunucudaki zararsiz moblarin ölmemesi içinde clearlag plugini var onun yüzünden siliniyor ama nasil engellersin bilemem xd clearlag pluginin configine girip bakabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yabanci sitede okudum oyun içi gamerule ile yapabiliyormuşsun lav hizini falan /gamerule randomTickSpeed (sayi) bu şekilde yapilabiliyormuş bi deneyip öyle cevap verirmisin
lav ve suyu hizlandirmak için sunucunda paper spigot olmasi gerek sanirsam spigot ta varmi bilmiyorum paper spigotta paper.yml içinde var ordan lava-flow-speed veya direk aksin istiyorsan fast-drain: bunlarin altindakileri true veya sayisini arttirarak yapabilirsin diye biliyorum sunucudaki zararsiz moblarin ölmemesi içinde clearlag plugini var onun yüzünden siliniyor ama nasil engellersin bilemem xd clearlag pluginin configine girip bakabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yabanci sitede okudum oyun içi gamerule ile yapabiliyormuşsun lav hizini falan /gamerule randomTickSpeed (sayi) bu şekilde yapilabiliyormuş bi deneyip öyle cevap verirmisin