Minecraft

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mystelio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 894
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystelio

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
147
Herkese merhaba arkadaşlar,

Ben sunucumdaki lav ve suyu hızlandırmak istiyorum bir de hunilerin daha hızlı eşya iletmesini , Sunucudaki zararsız mobların asla silinmemesini istiyorum nasıl yapabilirim acaba :)

lav ve suyu hizlandirmak için sunucunda paper spigot olmasi gerek sanirsam spigot ta varmi bilmiyorum paper spigotta paper.yml içinde var ordan lava-flow-speed veya direk aksin istiyorsan fast-drain: bunlarin altindakileri true veya sayisini arttirarak yapabilirsin diye biliyorum sunucudaki zararsiz moblarin ölmemesi içinde clearlag plugini var onun yüzünden siliniyor ama nasil engellersin bilemem xd clearlag pluginin configine girip bakabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yabanci sitede okudum oyun içi gamerule ile yapabiliyormuşsun lav hizini falan /gamerule randomTickSpeed (sayi) bu şekilde yapilabiliyormuş bi deneyip öyle cevap verirmisin

lav ve suyu hizlandirmak için sunucunda paper spigot olmasi gerek sanirsam spigot ta varmi bilmiyorum paper spigotta paper.yml içinde var ordan lava-flow-speed veya direk aksin istiyorsan fast-drain: bunlarin altindakileri true veya sayisini arttirarak yapabilirsin diye biliyorum sunucudaki zararsiz moblarin ölmemesi içinde clearlag plugini var onun yüzünden siliniyor ama nasil engellersin bilemem xd clearlag pluginin configine girip bakabilirsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yabanci sitede okudum oyun içi gamerule ile yapabiliyormuşsun lav hizini falan /gamerule randomTickSpeed (sayi) bu şekilde yapilabiliyormuş bi deneyip öyle cevap verirmisin
ClearLag kullanmıyorum başka bir plugin kullanıyorum ama teşekkürler ben halletmeye çalışacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl