Rehber Minecraft - Yürüyebilen Bir Ev Hiç Gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
maxresdefault.jpg

Minecraftta Yürüyebilen Bir Ev
Minecraft'ın çılgın oyuncularından bir fikir daha!
Merhaba değerli oyun severler, Minecraftın ne kadar fazla piksel olsa da milyonların oynadığı bir oyun olduğunu biliyorsunuzdur. Minecraft çok özgün bir ortam insanlar kendi yaptığı modları, kaynak paketleri, haritaları, paketleri ve komut bloğu ile yaptığı sanatları ortaya çıkarıp bizler ile paylaşıyorlar. Bugünde McMakistein isimli bir kişinin evinde bilgisayarına oturup komut bloğu ile ben neden yürüyen bir ev yapmıyorum diye düşünmüş, konuşmuş ve böyle muhteşem bir komut bloğu sanatı oluşturmuş. Eğer bu komut bloğu sanatını denemek istiyorsanız 1.14 sürümün de uygulamalısınız. Yoksa çalışmayabilir.

79452

Evi Nasıl Kontrol Edebilirim?
Evi kontrol etmeniz için üstteki resimde ki sohbete bakarsanız hareket etmek için çeşitli bir menüsü bulunmakta. Zıplamak isterseniz JUMP'a basıyorsunuz. Hareket etmek için, ilerlemek için veya sağa sola dönmek için üstteki oklara tıklayarak hareket ettirebilirsiniz. Evin içine giremediğinizi belirteyim.

İnsanların Yapmış Olduğu Videolar
Eğer bu komut bloğu sanatını oyun da denemek yerine insanların videolarını izleyerek birazda olsa bilgi alabilirsiniz.

Kullanmak için:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Survival oynarken evi taşımak zorunda kalmayacağız bununla birlikte :) Güzel oldu bu, eline sağlık.

Kasma falan yoksa gayet iyi vay be Minecraft gerçekten sınırları zorlayan bir oyun

maxresdefault.jpg

Minecraftta Yürüyebilen Bir Ev
Minecraft'ın çılgın oyuncularından bir fikir daha!
Merhaba değerli oyun severler, Minecraftın ne kadar fazla piksel olsa da milyonların oynadığı bir oyun olduğunu biliyorsunuzdur. Minecraft çok özgün bir ortam insanlar kendi yaptığı modları, kaynak paketleri, haritaları, paketleri ve komut bloğu ile yaptığı sanatları ortaya çıkarıp bizler ile paylaşıyorlar. Bugünde McMakistein isimli bir kişinin evinde bilgisayarına oturup komut bloğu ile ben neden yürüyen bir ev yapmıyorum diye düşünmüş, konuşmuş ve böyle muhteşem bir komut bloğu sanatı oluşturmuş. Eğer bu komut bloğu sanatını denemek istiyorsanız 1.14 sürümün de uygulamalısınız. Yoksa çalışmayabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 79452

Evi Nasıl Kontrol Edebilirim?
Evi kontrol etmeniz için üstteki resimde ki sohbete bakarsanız hareket etmek için çeşitli bir menüsü bulunmakta. Zıplamak isterseniz JUMP'a basıyorsunuz. Hareket etmek için, ilerlemek için veya sağa sola dönmek için üstteki oklara tıklayarak hareket ettirebilirsiniz. Evin içine giremediğinizi belirteyim.

İnsanların Yapmış Olduğu Videolar
Eğer bu komut bloğu sanatını oyun da denemek yerine insanların videolarını izleyerek birazda olsa bilgi alabilirsiniz.

Kullanmak için:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Efsane bir şey la bu

güzel bir eklenti kullanıcam

çok iyiymiş, bunu hemen test edeceğim :)) teşekkürler

Komut bloğu ile böyle şeyler yapılabildiğini bilmiyordum tek oyunculu oynasam kullanırdım teşekkürler.

skywars oynarken redstone kiti ile hava da giden araç yapan bile gördüm :D
değişik bir konu güzel anlatım başarılar

Çok ilginç şaşırdım cidden böyle bir şeyi ilk defa görünce, en yakın zamanda deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl