Çözüldü Minecraft yazı fontları hakkında biraz bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eftalya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eftalya

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
ioKuza

Discord:

ioKuza

Sunucumda herhangi bir item sadder eklentisi kullanmadan oyuncuların sohbette yazdığı yazıların fontunu nasıl değiştirebilirim veya komple sunucumun yazı forntunu ?

bununla ilgili skript yapmıştım:

Sunucunuzda itemsadder veya kaynak paketi varsa eğer buradan da yazı fontlarını değiştirebilirsiniz.

bununla ilgili skript yapmıştım:

hocam teşekkür ederim fakat bu değilde ben şeyden bahsediyorum örenğin oyuncunun yazdığı yazı diyelim veya scoreboardaki yazı diyelim bunların hepsini diyorum itemsadder'sız

Son düzenleme:
Sunucunuzda itemsadder veya kaynak paketi varsa eğer buradan da yazı fontlarını değiştirebilirsiniz.
Hocam dediğim o değil bir kaç yabancı sunucuda gördüm herkesin yazı fontu değişik isimleri dahil fakat itemsadder yok kurucusuna ulaşmayı denedim lakin ulaşamadım.

Hocam dediğim o değil bir kaç yabancı sunucuda gördüm herkesin yazı fontu değişik isimleri dahil fakat itemsadder yok kurucusuna ulaşmayı denedim lakin ulaşamadım.
O zaman bilmiyorum maalesef :/

hocam teşekkür ederim fakat bu değilde ben şeyden bahsediyorum örenğin oyuncunun yazdığı yazı diyelim veya scoreboardaki yazı diyelim bunların hepsini diyorum itemsadder'sız
zaten ia yok. ayrıca her oyuncuya özel font yapan bir eklentim ancak henüz yayınlanmadı.
size gösterdiğim skript’te aynı mantıkla çalışmaktadır saece placeholderAPI desteği eklenmesi gerekiyor.

5iade93.gif

Ekli dosyalar

• BDF2B529-A21C-45B4-A49F-2F143436D93A.webp
    BDF2B529-A21C-45B4-A49F-2F143436D93A.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 61
zaten ia yok. ayrıca her oyuncuya özel font yapan bir eklentim ancak henüz yayınlanmadı.
size gösterdiğim skript’te aynı mantıkla çalışmaktadır saece placeholderAPI desteği eklenmesi gerekiyor.

5iade93.gif
Evet hocam aradığım skript tam olarak bu aradağım tüm özellikler burada fakat biraz desteğe ihdiyacım var yardımcı olma şansınız varmıdır discord kullanıyormusunuz hala ?

5iade93.gif
hocam keramet sizde imiş discord üzerinden yazdıktan sonra oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl