_thread
ioKuza
hocam teşekkür ederim fakat bu değilde ben şeyden bahsediyorum örenğin oyuncunun yazdığı yazı diyelim veya scoreboardaki yazı diyelim bunların hepsini diyorum itemsadder'sızbununla ilgili skript yapmıştım:
![]()
SKRIPT 2.8+
Sunucunuzda oynayan oyuncularınız için daha önce hiç görülmemiş bir özellik getirin!
Bu Skript; oyuncularınızın mesajlarını, menü yazılarını, menü eşya ipuçlarını, scoreboard, tablist...
Uzun lafın kısası; sunucuda yer alan bütün mesajların (kişiye özel / client side)
fontlarını değiştirebilmenizi sağlıyor!
Örnekler sadece Skript projeleriniz için geçerlidir!
Ekletiler ile yapılması mümkündür fakat placeholderAPI çok sık kullanmanız gerekecek :)
+ KENDİ YAZI FONTLARINIZI...
- Anemys
- hexcolor özel yazı paylaşım skript skript paylaşım
- Cevaplar: 0
- Forum: Minecraft Skript Paylaşımları
ioKuza
Hocam dediğim o değil bir kaç yabancı sunucuda gördüm herkesin yazı fontu değişik isimleri dahil fakat itemsadder yok kurucusuna ulaşmayı denedim lakin ulaşamadım.Sunucunuzda itemsadder veya kaynak paketi varsa eğer buradan da yazı fontlarını değiştirebilirsiniz.
umut54
O zaman bilmiyorum maalesef :/Hocam dediğim o değil bir kaç yabancı sunucuda gördüm herkesin yazı fontu değişik isimleri dahil fakat itemsadder yok kurucusuna ulaşmayı denedim lakin ulaşamadım.

_thread
zaten ia yok. ayrıca her oyuncuya özel font yapan bir eklentim ancak henüz yayınlanmadı.hocam teşekkür ederim fakat bu değilde ben şeyden bahsediyorum örenğin oyuncunun yazdığı yazı diyelim veya scoreboardaki yazı diyelim bunların hepsini diyorum itemsadder'sız
ioKuza
Evet hocam aradığım skript tam olarak bu aradağım tüm özellikler burada fakat biraz desteğe ihdiyacım var yardımcı olma şansınız varmıdır discord kullanıyormusunuz hala ?zaten ia yok. ayrıca her oyuncuya özel font yapan bir eklentim ancak henüz yayınlanmadı.
size gösterdiğim skript’te aynı mantıkla çalışmaktadır saece placeholderAPI desteği eklenmesi gerekiyor.
![]()
ioKuza
hocam keramet sizde imiş discord üzerinden yazdıktan sonra oldu :Dzaten ia yok. ayrıca her oyuncuya özel font yapan bir eklentim ancak henüz yayınlanmadı.
size gösterdiğim skript’te aynı mantıkla çalışmaktadır saece placeholderAPI desteği eklenmesi gerekiyor.
![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!