whiskeytr
Shift+SağTık ile bandajı arkadaşlarına da kullandırtabilirsin. :)Öncelikle merhabalar.
Bu benim ilk konum ve ilk skriptim.
Elimden geldiğince güzel bir skript yapmaya çalıştım.
Umarım beğenirsiniz.YARALANMA SKRIPTI
KOMUTLAR/bandajver (oyuncu)
Bu komut, belirttiğiniz oyuncuya bandaj vermenizi sağlar.
Eğer bir oyuncu ismi yazmazsanız bandaj size gelir.
PERMISSION
bandaj.verNASIL ÇALIŞIROyuncu hasar aldığı zaman %5 şans ile (Şans Oranını Daha Sonra Belirleyebilirsiniz)
yaralanır ve üzerine Madenci Yorgunluğu 2 ve Yavaşlık 2 etkisi gelir. (Etki Seviyelerini Daha Sonra Belirleyebilirsiniz)
Oyuncu bandajı eline alıp Sağ-Tıkladığında bandajı sarmaya başlar ve bandaj 3 saniye içerisinde sarılır.
Oyuncu eğer ölürse yaralanma efekti üzerinden kaldırılır.GEREKLİ EKLENTİLERDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.GÖRSELLERSKRIPT
JavaScript:options: prefix: &6E&fZone &8» #Mesajlardan önce gelen ön ek yaralanmasansi: 5 #Oyuncu hasar aldığında yaralanma şansı yorgunlukseviye: 2 #Yorgunluk etkisinin seviyesi yavaslikseviye: 2 #Yavaşlık etkisinin seviyesi variables: {yarali::%player%} = false #YARALANMA on damage: if {yarali::%victim%} is false: chance of {@yaralanmasansi}%: set {yarali::%victim%} to true send title "&cYaralandın!\n&4Bir bandaja ihtiyacın var!" to victim apply potion of slowness of tier {@yavaslikseviye} to victim for 1000000 seconds apply potion of mining fatigue of tier {@yorgunlukseviye} to victim for 1000000 seconds on damage: if damage cause is fall: if {yarali::%victim%} is false: chance of {@yaralanmasansi}%: set {yarali::%victim%} to true send title "&cYaralandın!\n&4Bir bandaja ihtiyacın var!" to victim apply potion of slowness of tier {@yavaslikseviye} to victim for 1000000 seconds apply potion of mining fatigue of tier {@yorgunlukseviye} to victim for 1000000 seconds #BANDAJ on rightclick with paper: if tool's display name is "&6Bandaj": if {yarali::%player%} is true: send title "&6Bandaj &ekullanılıyor...\n&8||||||" to player wait 1 seconds send title "&6Bandaj &ekullanılıyor...\n&a||&8||||" to player wait 1 seconds send title "&6Bandaj &ekullanılıyor...\n&a||&a||&8||" to player wait 1 seconds send title " &6Bandaj &akullanıldı!\n&bİyileştin!" to player set {yarali::%player%} to false remove slowness from player remove mining fatigue from player remove 1 paper named "&6Bandaj" from player else: send title "&6Bandaj &ckullanılamaz!\n&6Bandaj &4kullanmak için yaralı olmalısın." to player #ÖLÜNCE ETKIYI KALDIRMA on death: if {yarali::%player%} is true: set {yarali::%player%} to false #BANDAJ ALMA command /bandajver [<player>]: permission: bandaj.ver permission message: {@prefix} &cBu komudu kullanmak için yetkin yok! trigger: if arg-1 is set: give arg-1 a paper named "&6Bandaj" with lore "&c" and "&aYaralandığında kullanmak" and "&aiçin &eSağ-Tıkla&a!" else: give player a paper named "&6Bandaj" with lore "&c" and "&aYaralandığında kullanmak" and "&aiçin &eSağ-Tıkla&a!" #Tüm skriptlere emek veriyoruz. #Lütfen skriptlerimizi çalmayınız ve kendi skriptinizmiş gibi paylaşmayınız. #E-Zone Studio <3
GÜNCELLEME NOTLARI(Yukarıda gördüğünüz skript her zaman son güncellemeye aittir.)
V1.1
Skriptin çalışması için artık TitleManager eklentisi gerekmiyor.
Bir kaç kod değişikli yapıldı.
E-ZONE STUDIO
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!