Minecraft Web Script - Arayüz Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grubby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.034

Grubby

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
Facebook
Grubby
X
Grubby

Discord:

Grubby#2112

Selamün Aleyküm başkanlar,
Web script geliştirmekteyim, arayüz (front-end) kısmın da klasikten biraz daha öteye gitmek istiyorum.
Bunun için de sizden yardım ve öneri almak istiyorum. Ne gibi farklılıklar yapabilirim tasarımda? default tema nasıl bir renkte olmalı gibi
konularda yardımcı olursanız çok güzel olur.

Örnek olarak web sayfası linkide verirseniz (esinlenmek için) çok iyi olur.
DISCORD: Grubby#2112

Hypixelin tarzı çok iyi hem anasayfada duyurular haberler çıkıyor sağ üst köşede havalı bir şekilde 18 394 kişi aktif yazısı olsun şimdi oyna olsun logosu olsun arkaplan olsun gerçekten efsane bence bilindik yabancı sunucuların sitelerine bakmalısın Türkiyede hepsi aynı zaten belirli standart

Hypixelin tarzı çok iyi hem anasayfada duyurular haberler çıkıyor sağ üst köşede havalı bir şekilde 18 394 kişi aktif yazısı olsun şimdi oyna olsun logosu olsun arkaplan olsun gerçekten efsane bence bilindik yabancı sunucuların sitelerine bakmalısın Türkiyede hepsi aynı zaten belirli standart
Hypixel'den esinlenmeyi düşünüyorum fakat bildiğim kadarıyla temelinde xenforo bulunmakta. Ama söylediğin Oyna logosu ve aktif yazısını taslağa kaydettim := teşekkür ederim yorumun için.

Hypixel'den esinlenmeyi düşünüyorum fakat bildiğim kadarıyla temelinde xenforo bulunmakta. Ama söylediğin Oyna logosu ve aktif yazısını taslağa kaydettim := teşekkür ederim yorumun için.
Güzel bir iş çıkaracağına eminim başarılar

Hypixelin temelinde XenForo'mu var? değişik.

Recent Threads ve Footer bölümleri, xenforo ile aynı ve kod yapısını incelediğimizde temayla ile ilgili Audentio takımının adını görüyoruz. Audentio'da xenforo alanında en iyi xenforo tema oluşturucu takımlardan bir tanesi.

Font olarak alışılmışın dışında fontlar kullan. Acumin Pro ve Helvetica Neue 'nin lisanslarını alırsan kullanabilirsin, çok iyi fontlardır.

Renk paleti olarak da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl