Minecraft Türkiye'de Yenilikçi ve Sıradışı Bir Sunucu Açmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

mctr.webp

Merhaba Sevgili MC-TR.com Sakinleri,

Bugün biraz daha tartışmaya açık ve herkesin genel olarak sorun yaşadığı bir konuyu dile getirmek istedim.
Minecraft Türkiye kitlesi sizce yeniliğe açık bir kitle mi? Şahsen benim sunucumda o şekilde değil o işler. Sunucu sahiplerinin genel bir sorunu da budur aslında. Anlık olarak forumumuzda 90+ Skyblock Sunucu Tanıtımı Konusu bulunmakta.
Peki bunlardan kaç tanesi özgün, farklı ve yaratıcı sistemlere sahip? Kaç tanesi diğerlerinden ayırabiliyor kendini? Bugün biraz bunlar üzerine konuşacağız. Yani aynı sistemler varsa neden x sunucusunda oynayacağıma y sunucusunda oynayayım? Bu soruları biraz sormak gerekiyor kendimize ama büyük bir kitle de bu güncellemelere ve özgünlüğe karşı çıkıyor. Klasikleşmiş oyun modunu heryerde görmek istiyorlar.
Bu kitle sizce haklı mı haksız mı? Ne düşünüyorsunuz?

İyi Forumlar..

Random bi takımdan hazır paket al, 10K para ile klanlara, instagrama reklam ver, tiktoka 2-3 video at, 3-5 para çekilişi yap ödüllü oylama yap bitti kral ne özgün sunucusu ya.

Ben bunu daha önce çok denedim. Çok fazla özellik ekleyip farklı modlar yapmaya çalıştım ama maalesef bizim oyuncu kitlesi klasikleşmiş sistemlere alışmış durumda.
Mesela çiftçi sistemi yok ama onun yerine tonlarca farklı ve özgün içerik var; buna rağmen oyuncu sunucuya girip “çiftçi yok, bu ne berbat sunucu” deyip çıkıyor 😄
Biz sunucu sahipleri olarak, elimizde gerçekten yenilikçi fikirler olsa bile, bu kitlenin beklentileri altında eziliyoruz. O yüzden klasik sistemlerden devam.

Ah ulan ah Türkiyede ne zaman herkes ağız tadıyla șöyle bir sunucuda oynamak görmek için beklememiștir ki Allahın laleleri yabancılarda insan bizde insanız onlardaki beyinde aynı bizde ki beyinde aynı ama onlar hep daha üstün daha bașarılı demek ki bizde bir sorun var ve bu yıllardır böyle

Bu yıl açılan kaçıncı konu bu? Bu durumu veto etmek için forum hesabımı siliyorum.

Bence Minecraft Türkiye kitlesi yeniliğe çok açık bir kitle değil Oyuncular genelde alıştıkları klasik sistemleri her sunucuda görmek istiyor Bu da sunucu sahiplerini birbirinin kopyası sistemler yapmaya itiyor Ancak sorun şu Her sunucu aynıysa neden biri yerine diğerinde oynayayım? Özgünlük sunucuyu ayakta tutan şey ama ne yazık ki büyük bir kitle yenilik yerine güvenli ve alışılmış olanı tercih ediyor Bu yüzden iki taraf da kısmen haklı

Ekli dosyayı görüntüle 276380
Merhaba Sevgili MC-TR.com Sakinleri,

Bugün biraz daha tartışmaya açık ve herkesin genel olarak sorun yaşadığı bir konuyu dile getirmek istedim.
Minecraft Türkiye kitlesi sizce yeniliğe açık bir kitle mi? Şahsen benim sunucumda o şekilde değil o işler. Sunucu sahiplerinin genel bir sorunu da budur aslında. Anlık olarak forumumuzda 90+ Skyblock Sunucu Tanıtımı Konusu bulunmakta.
Peki bunlardan kaç tanesi özgün, farklı ve yaratıcı sistemlere sahip? Kaç tanesi diğerlerinden ayırabiliyor kendini? Bugün biraz bunlar üzerine konuşacağız. Yani aynı sistemler varsa neden x sunucusunda oynayacağıma y sunucusunda oynayayım? Bu soruları biraz sormak gerekiyor kendimize ama büyük bir kitle de bu güncellemelere ve özgünlüğe karşı çıkıyor. Klasikleşmiş oyun modunu heryerde görmek istiyorlar.
Bu kitle sizce haklı mı haksız mı? Ne düşünüyorsunuz?

İyi Forumlar..
Aman, Türkleri boşver.
1765600489828.webp

Zamanınızı yabancı sunucularda geçirip yabancı sunucu açın. $ kazanmak TL kazanmaktan iyidir. Orjinal sunucuda açarsın, Çevirisini de yaparsın...Al sana iyi bi kazanç.

Ben bunu daha önce çok denedim. Çok fazla özellik ekleyip farklı modlar yapmaya çalıştım ama maalesef bizim oyuncu kitlesi klasikleşmiş sistemlere alışmış durumda.
Mesela çiftçi sistemi yok ama onun yerine tonlarca farklı ve özgün içerik var; buna rağmen oyuncu sunucuya girip “çiftçi yok, bu ne berbat sunucu” deyip çıkıyor 😄
Biz sunucu sahipleri olarak, elimizde gerçekten yenilikçi fikirler olsa bile, bu kitlenin beklentileri altında eziliyoruz. O yüzden klasik sistemlerden devam.
Kusura bakma ama sunucunda 1 tane bile yenilikçi bir şey göremedim, Eğer cidden yenilikçi sunucusu olan varsa ip atsın bakmak istiyorum

Kusura bakma ama sunucunda 1 tane bile yenilikçi bir şey göremedim, Eğer cidden yenilikçi sunucusu olan varsa ip atsın bakmak istiyorum
Merhabalar kusura baktım çünkü yorumumu tam okumamışsınız 🥳

"o yüzden klasik sistemlerden devam" diye sonda yazdım. Tutmadığı için yenilik olan sunucuyu klasik sistemlere çevirdim.

Merhabalar kusura baktım çünkü yorumumu tam okumamışsınız 🥳

"o yüzden klasik sistemlerden devam" diye sonda yazdım. Tutmadığı için yenilik olan sunucuyu klasik sistemlere çevirdim.
boxpvp sunucun için konuşuyorum skyblocka bakmadım

o zaman yaptığın sistemler güzel değilmiş, çiftçi sisteminin yerini alamamış veya ondan güzel olamamış, güzel olsaydı niye onun yerine başka bir şey istesin? sorun "özgün" sistemler olması değil zira sen "özgün" bir şey ekledim desen bile güzel keyifli bir şey olmayabilir gene, sonra oyuncu beğenmeyince aaa demek ki yenilik kötüymüş diyorsunuz. Böyle yazan herkesin sunucularına girip bakıyorum çoğunda yenilik dediği şeyler çok basit şeyler ve güzel de değil. Ki çoğu dümdüz modlar açıyor, düz towny düz skyblock vb. açıyor bunlara da yenilik olarak eklediği şey mod ile alakalı değil :D Adamlar yenilikçi skyblock açıyorum diyor eklediği özellikler saçma sapan şeyler sonra tutmayınca yenilik beğenilmiyormuş diyorlar kopartmayın yahu, Ki bu arada çiftçi sistemi de sonradan gelen bir şey bunlar her zaman olan şeyler değil sonradan bize gelen şeyler onlar da klasik değildi yani, onlar da yenilikti beğenilince klasik oldu.

Son düzenleme:
Mesela boxpvp mapin güzel ama çok fazla büyük o mapte kimse pvp atamaz 3 oynanması çok normal, Eğer yenilikçi bir şey ekleyecekseniz saçma bir şey değil oyuncunun seveceği oyun modunu bozmayan bir şey eklemeniz gerekiyor, suçu boşuna oyunculara atıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl