Minecraft Türkiye Sunucularında Değişmesi Gerekenler Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Minecraft sunucularında yurtdışı ile TR'yi ayıran en büyük olay bakış açısı.

Yurtdışı sunucularında genelde Minecraft sunucularına bir girişim, bir start-up olarak bakarlar ve gerçekten profesyoneller olurlar bu işte.
Mesela sunucularını bizim gibi "Abi-kardeş ilişkisi" ile yürütmezler. Bizde ise "Kanka, aga" derken sıkıntı çıkar.
Eğer değişmek istiyorsak sunucu işine bir şirket gibi bakmak gerekir. Bu işin okulunu okumuş, ilmini bilen adamlarla çalışmak gerekir.

 
Minecraft sunucularında yurtdışı ile TR'yi ayıran en büyük olay bakış açısı.

Yurtdışı sunucularında genelde Minecraft sunucularına bir girişim, bir start-up olarak bakarlar ve gerçekten profesyoneller olurlar bu işte.​
Mesela sunucularını bizim gibi "Abi-kardeş ilişkisi" ile yürütmezler. Bizde ise "Kanka, aga" derken sıkıntı çıkar.​
Eğer değişmek istiyorsak sunucu işine bir şirket gibi bakmak gerekir. Bu işin okulunu okumuş, ilmini bilen adamlarla çalışmak gerekir.​
aynen ustam, senin için zaten ciddi iş değil mi, kaç tane suncu yapıp milleti toplayıp mal satar gibi sattın. Ticaret işte
 
Tanıdıkların yetkili olması, kesinlikle değişmeli.
 
Sunucu sahipleri istediği kadar farklı tarzda sunucu üretseler dahi oyuncular klasikleşmiş sunuculardan uzaklaşmadığı sürece bu durum maalesef pek değişmeyecek gibi duruyor.

Oyunu oynayan kitle zaten küçük bir yaş kitlesi ve basit bir bilgisayar alt yapısı ile oynuyor. Oyun ne kadar karmaşıklaşırsa oyuncuda bir o kadar zaten oyundan soğuyor. :)
 
Bizi örnek alsınlar yeter ._.
 
İnanılmaz fazla şekilde p2w tamam kazanç sağlamaları gerek ama bu kadar p2w fazla bence.
Lag ve tps sorunu çok fazla var
Vip itemleri birilerini kesmeden asla elde edilemiyor p2w çok fazla dememin sebebi bu benim şahsen
İlgilenen yetkili ekipleri çok egolu.
 
paylaşırsak biz xd
 
Bilişim firmalarından tut oyuncu taraflarının bile fikirleri değiştirilmeli, bilişim firmalarından Windows Server 2012 R2 kaldırılmasını destekleyen tarafım çünkü 30 Ekim 2023'te Desteği bitecek olan ve üstüne üstlük 11 yıllık bir işletim sistemini şahsen artık desteklenmesi bile saçma Windows 10 ve ya üstü olması gerektiğini düşünüyorum ana işletim sistemlerinden birisi isede Linux GNU olması gerektiğini düşünüyorum artık teknoloji gelişiyor ve Linux GNU geleceğin işletim sistemi olarak konuşuluyor 11 yıllık bir işletim sistemi yerine Linux GNU dağıtımlarının tercih edilmesi gerekiyor. Şu an ki oyun sunucusu satan firmaların çok fazla kopya ortak yönleri bulunmakta farklı tip ve ya inovatif herhangi gibi bir şey sunan bir bilişim firması buralarda çok az bulursunuz doğal olarak.

Sunuculardan bahsedecek olursak bazı kişiler inovatif bir şeyi geliştirmekten korktuklarından ötürü geliştirmezler daha doğrusu bu tip riskleri almak istemedikleri için şu anda günümüzde ne popüler ise benzerlerini yapmaya çalışırlar doğal olarak bu riski böyle bir piyasada kimse almak istemez ve bu sunucu gelişimininde sınırlayan bir durumdur anlamak çokta zor olmasa gerek.

Anlatmak istediğim çok şey var fakat biraz gezince anlıyorsunuz, o yüzden gezin, dediğimi anlayacaksınız, iyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst