Sol Reklam

Minecraft Türkiye Sunucularında Değişmesi Gerekenler Nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CesurOyuncu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Puanlar
1.210
Yer
Bursa
Selamlar, Minecraft türk sunucularının değişmesi gereken nedir sorusunu sormak istiyorum.
Sizce artık türk sunucuları neler yapmalı neler eklemeli değiştirilmesi gerektiği şeyler neler?

Yıllardır 2-3 sunucu harici kendini geliştiren yok, değiştiren de yok haliyle şu bu yapılmalı diyebilecek (elde tutulur bir şeyler söyleyebilecek) kimse de yok.

Olay tamamen yaratıcılıkta ve kendinizde bitiyor.
Bu konu 10'larca defa açıldı.

Türk piyasasında insanlar boş beleş şişirilip kollanıyor bu yüzdende bu arkadaşların projelerinden bir cacık olmuyor yeni kişiler ortaya çıkmalı ve kendine özgü içerikler çıkarmalı (tabi arkasından iş çevirilmezse) buda Tr pazarında imkansız bi olay yani sorun sunucularda veya sistemlerde değil bence toplum olarak böyleyiz :)

bence sunucuyu bi kenara bırakıp oyuncu kitlesininde artık değişmesi lazım

Yıllardır 2-3 sunucu harici kendini geliştiren yok, değiştiren de yok haliyle şu bu yapılmalı diyebilecek (elde tutulur bir şeyler söyleyebilecek) kimse de yok.

Olay tamamen yaratıcılıkta ve kendinizde bitiyor.
Bu konu 10'larca defa açıldı.
11 konuyu ben açmış olayım o halde.

Türk piyasasında insanlar boş beleş şişirilip kollanıyor bu yüzdende bu arkadaşların projelerinden bir cacık olmuyor yeni kişiler ortaya çıkmalı ve kendine özgü içerikler çıkarmalı (tabi arkasından iş çevirilmezse) buda Tr pazarında imkansız bi olay yani sorun sunucularda veya sistemlerde değil bence toplum olarak böyleyiz :)
Evet piyasada aynı sunucular var umarım o yeni kişiler biz oluruz ve insanlara sunucumuzu sevdiririz :)

Herkes aynı paketleri kullanıp sunucu kuruyor bir tane farklı bir sunucu göremiyorum artık. Bence sunucu sahipleri biraz daha yaratıcılı olmalıdır, her sistem aynı olunca artık insan bir yerde sıkılıyor ve bunalıyor.

Yenilikçi özellikler için oyuncuların pc leri yetersiz.
Gelen adama texturepack yüklettiğinde oyuncu kaybediyorsun. + Fps düşüyor diye kullanmak istemiyor.
Özel model ve silah moblar vb fps leri zaten 10-20 oyuncunun texturepack + model girince işin içine baya fps sıkıntısı yaşıyorlar.
Öncelikle kitlenin Gta gibi oyunlar oynayabilecek kapasitede bir bilgisayara sahip olmaları gerekiyor. Sunuculardan bir beklentisi olması için.
Örnek olarak , Yabancılar harıl harıl minecraftı baştan sona editlemeye başladılar. Oyun artık orjinalden ziyade farklı şekillere bürünüyor ve bunları yapıp TR 'ye sunsam sanırım fps sorunundan pek oynamak istemeyecekler.

Sunucu sahibi olarak temel görüşlerim şöyle
Sunucu ne kadar komplike ve detaylı , arayüz guiler vb olursa oyuncu o kadar oynayamıyor.
Dümdüz sade herşeyi 1 menüden yapabilecek fazla karman çorman olmayan kasılma sistemi istiyor.

10 adet farklı silah ekleyip o silahları elde etmek için yollar eklediğinde sadece en iyi silahı almak için uğraşıyorlar örnek.

Yani genel olarak oyuncu kitlesi çok değişken , farklılıklar yavaş yavaş alışılıyor bakalım ilerleyen zamanlarda neler değişecek uyum sağlanacak.

Oyuncu kitlesi genel olarak değişmesi gerekli, mesela kendi sunucumdan ödün verecek olursam her gün farklı insanların sunucuya başlayıp eski oyuncuların tek tek bırakması. Tabii ki bir sürkülasyon dönüyor olması gereken de bu olduğunu düşünüyorum her vakit yenilenmeli yeni oyuncuların önü açılmalıdır.

Ben saymaya üşendim.

Selamlar, Minecraft türk sunucularının değişmesi gereken nedir sorusunu sormak istiyorum.
Sizce artık türk sunucuları neler yapmalı neler eklemeli değiştirilmesi gerektiği şeyler neler?
Reklam Verdiklerleri Yerler Kitleleri Olmayan Yerlere Reklam Verip Boş Para Ödüyolar
ÇOK Op Yapabiliyolar
P2W Olmamalı
Daha Bir Sürü Şey var
Lag - TPS Çok Düşük Oluyor
İlgilenen Yetkili Yok İlgili Bir Yetkili Ekibi Olabilir
Çalıntı Sistem Çok Var

Reklam Verdiklerleri Yerler Kitleleri Olmayan Yerlere Reklam Verip Boş Para Ödüyolar
ÇOK Op Yapabiliyolar
P2W Olmamalı
Daha Bir Sürü Şey var
Lag - TPS Çok Düşük Oluyor
İlgilenen Yetkili Yok İlgili Bir Yetkili Ekibi Olabilir
Çalıntı Sistem Çok Var
sence burası reklam için nasıl bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı