iKaanStrafe
Merhaba Dünya, Seni Özledim
- Elmaslar
- 1.467
- Minecraft
- iKaanStrafe
Discord:
iKaanStrafe
iKaanStrafe
Yeni başlayan birisi olarak arkadaşları aynı hatalara düşmemesi için uyarıyorum sadece. Bir şansım daha olsaydı gerçekten türkiyede sunucu açarken bunları yapardımYeni başlayan rakipleri daha rakip olmadan elemek için mükemmel tavsiyeler :D
Türkiye için gerçekten doğru tavsiyeler.Yeni başlayan birisi olarak arkadaşları aynı hatalara düşmemesi için uyarıyorum sadece. Bir şansım daha olsaydı gerçekten türkiyede sunucu açarken bunları yapardım
listeye eklendiTürkiye için gerçekten doğru tavsiyeler.
Şey bir sonraki konuna "yetkilileriniz hiç adaletli olmasın ve küçük yaşlı olsun" tavsiyesini ekliyebilir misin?
Privles#0001
Vallahi içini dökmüşsün , klişe ama doğruMerhaba arkadaşlar bugün sizlere nasıl 100 oyuncu çekersiniz bunu anlatacağım. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
1) Hazır paket kullanın.
Hazır paket kullanmanız şart arkadaşlar. Asla ama asla kendiniz emek verip bir şeyler yapmayın gerek yok. Çünkü kitle sunucu adına bakıyor içeriğine değil.
2) Aylık sıfırlama!! (Burası çokomelli)
Sunucu ekonomisini insanların tek günde milyonlara ulaşabileceği seviyede yapmanız lazım çünkü op survival çok seviliyor türkiyede. Aylık sunucu sıfırlayıp insanların emeklerini sildikten sonra nasıl olsa oyuncu kaybetmeyeceğiz ve daha çok para kazanacağım diyerekten sıfırlayın gitsin.
3) 300tl'ye varan kuruculuk (pardon vip) satın
Evet arkadaşlar burası da çokomelli sunucunuzda birisi 300 tl yatırdığında (artık vip denmiyor biliyorsunuz sponsor deniyor) ona daha çok para yatırsın diye ekstra op falan verebilirsiniz.
4) Sistem (ç)alın
Yüzyıllardır kullanılan sistemleri TÜRKİYEDE BİR İLK! diye pazarlayabilirsiniz.
5) Kitlenize saygılı olmayın
Oyunculara nazik konuşursanız sizi sevmezler. Lütfen onlara karşı küfürlü konuşun bundan daha çok hoşlanacaklardır. (Sunucu sıfırlama döneminde oyuncular sinirlenir "canlar" demeniz yeterli olacaktır.)
6) Golem ve slime spawner
Böyle spawnerların droplarını marketten diğer ürünlere nazaran 10x falan yapıp. Oyuncuların spawnerdan çıkan şeyi öldürmesiyle kolayca para kazanmasını sağlayabilirsiniz. Böylece daha çok p2w olabilir ve daha çok oyuncunuz olabilir.
Spawnera tamamen karşı değilim kendi sunucumda da var fakat spawnerlarla insanlar afk atıp çiftçiyle xpsini oto düşürüp itemini yine çiftçiye toplatıyorlar ve para kazanmak için satıyorlar bence spawnerın amacı bu değil sadece xp kasmayı kolaylaştırmak için eklenebilir.Kardeşim adamlar sunucu masrafı için spawner satıyorlar ne istiyorsun ya! (!)
Yabancı sunucularda genellikle donator kitlesi olduğu için pek p2wi önemsemiyorlar ve bu yüzden genellikle çok sert yapmazlar ancak yapanlarda var. Bizim türklerin yaptığı p2w ise hepsini geçerSpawnera tamamen karşı değilim kendi sunucumda da var fakat spawnerlarla insanlar afk atıp çiftçiyle xpsini oto düşürüp itemini yine çiftçiye toplatıyorlar ve para kazanmak için satıyorlar bence spawnerın amacı bu değil sadece xp kasmayı kolaylaştırmak için eklenebilir.
adam şaka maka 300 liraya vip satıyor içeriklerini ne ben söylemiş olayım ne sen duymuş ol tek bir komut eksik /opYabancı sunucularda genellikle donator kitlesi olduğu için pek p2wi önemsemiyorlar ve bu yüzden genellikle çok sert yapmazlar ancak yapanlarda var. Bizim türklerin yaptığı p2w ise hepsini geçer
Yalnız onu bilgisayarı kaldırmayanlar var. Olabildiğince daha da düşük bir versiyon olmalı.1.7.10 modlu açın.
profesor7037
BeyazPolis#1044
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!