lazarus
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 149
- Minecraft
- lazarusgod
Discord:
lazarusgod
nerden bildin prensesYoksa sende mi bunları yapıyorsun?
lazarusgod
nerden bildin prensesYoksa sende mi bunları yapıyorsun?
Konudaki kadınları yazacaktım da ağlarlar şimdi diye girmedim o topaÖneri:
1- Kağıta yazan +100 KareKafa seni bekliyor ama kağıdı tutan kadın olucak.
2- Tiktok çekiceksin ama arkada ARAB GHETTO gibi şarkılar çalması lazım.
' ☨ troxeL#5659
Canım, illa gülmek istiyorsan eğlenebileceğin çok fazla platform var. Buradaki insanlar bir mizahi öfke kusuyor ise bunu güldürmek için değil mevcut sistemin olabildiğince saçma ilerlemesinden kaynaklı. O beynin eğer gülmeye odaklı çalışan bir sistemden ibaretse sana ka**lar MC nin tanıtımını izlemeni öneriyorum.gülen var mı merak ediyorum
lazarusgod
tanıtım olarak neyden bahsettiğini bilemem ama kızlarla bi grup arasında dalgasını geçmiştik gayette komikti ama dışarıya çıkınca komikliği kalmıyorCanım, illa gülmek istiyorsan eğlenebileceğin çok fazla platform var. Buradaki insanlar bir mizahi öfke kusuyor ise bunu güldürmek için değil mevcut sistemin olabildiğince saçma ilerlemesinden kaynaklı. O beynin eğer gülmeye odaklı çalışan bir sistemden ibaretse sana ka**lar MC nin tanıtımını izlemeni öneriyorum.
ioKuza
pek bir faydası olmayacaktır düzgün reklam verilebilirse tanıtmları iyi olursa zaten aktiflik alacaktır.Örnek reklam/konu başlıklarıda eklemelisin. ben 1-2 tane söyleyeyim. sonuçta +100 online çekecekler herşeyi söyleyelim.
Yenilikçi "Survival" , "Faction" , "Skyblock" Deneyimi tatmaya hazırmısın ?
Açılışa özel 2x yükle kazan
100+ Online UltraOP"Sky,Survival,Fac" - Her saat başı event.
Açılışa özel 50% indirim.
TheLudoBile#3485
Katılmıyorum, o kadar op yeni kişilerin kalma süresini 180 saniye uzatabilir ama milletin satın alabileceği birşey kalmaz.size birde ben tavsiye vereyim sunucuya giren herkesin op yetkisi olsun insanlar ne istiyorsa yapsın yani daha net açıklamak gerekirse arınma gecesi
gülen var mı merak ediyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!