Minecraft Türk sunucularında +100 çekmek için tavsiyeler 2!! (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öneri:
1- Kağıta yazan +100 KareKafa seni bekliyor ama kağıdı tutan kadın olucak.
2- Tiktok çekiceksin ama arkada ARAB GHETTO gibi şarkılar çalması lazım.

Öneri:
1- Kağıta yazan +100 KareKafa seni bekliyor ama kağıdı tutan kadın olucak.
2- Tiktok çekiceksin ama arkada ARAB GHETTO gibi şarkılar çalması lazım.
Konudaki kadınları yazacaktım da ağlarlar şimdi diye girmedim o topa

size birde ben tavsiye vereyim sunucuya giren herkesin op yetkisi olsun insanlar ne istiyorsa yapsın yani daha net açıklamak gerekirse arınma gecesi

Ben ban kaldırma olayını destekliyorum ya. Ban kaldıran kişi dokunulmaz olmayacaksa okeyim yani. Sonuçta karşılığında bir şey almıyolar ve sunucuya destek oluyorlar aynı olayı da tekrar yaparlarsa banlanırlar zaten.

gülen var mı merak ediyorum
Canım, illa gülmek istiyorsan eğlenebileceğin çok fazla platform var. Buradaki insanlar bir mizahi öfke kusuyor ise bunu güldürmek için değil mevcut sistemin olabildiğince saçma ilerlemesinden kaynaklı. O beynin eğer gülmeye odaklı çalışan bir sistemden ibaretse sana ka**lar MC nin tanıtımını izlemeni öneriyorum.

Son düzenleme:
Canım, illa gülmek istiyorsan eğlenebileceğin çok fazla platform var. Buradaki insanlar bir mizahi öfke kusuyor ise bunu güldürmek için değil mevcut sistemin olabildiğince saçma ilerlemesinden kaynaklı. O beynin eğer gülmeye odaklı çalışan bir sistemden ibaretse sana ka**lar MC nin tanıtımını izlemeni öneriyorum.
tanıtım olarak neyden bahsettiğini bilemem ama kızlarla bi grup arasında dalgasını geçmiştik gayette komikti ama dışarıya çıkınca komikliği kalmıyor

Örnek reklam/konu başlıklarıda eklemelisin. ben 1-2 tane söyleyeyim. sonuçta +100 online çekecekler herşeyi söyleyelim.

Yenilikçi "Survival" , "Faction" , "Skyblock" Deneyimi tatmaya hazırmısın ?
Açılışa özel 2x yükle kazan

100+ Online UltraOP"Sky,Survival,Fac" - Her saat başı event.
Açılışa özel 50% indirim.
pek bir faydası olmayacaktır düzgün reklam verilebilirse tanıtmları iyi olursa zaten aktiflik alacaktır.

Tavsiyeleri sevdim ve gerçekten mantıklı fakat aklıma takılan birkaç sorum var
1: Kitler konusunda eksik ve yanlış bilgi verdiğinizi düşünüyorum. Başlangıç kitinin büyülerinden bahsetmemişsiniz. Aynı zamanda bence 15 dakika bayağı az sunucuda kalmayacak adam zaten beklemez o kadar yani herkesin etkisini görebilmesi için bence en fazla 60 70 saniye olmalı.
2: Ban kaldırma konusunda bence mantığınız doğru ama formülünüz yanlış. 100 TL hiç mantıklı değil onun yerine ne kadar para harcadıysa onun yarısı * (Yeni DolarTL - Eski DolarTL) çok daha mantıklı.
Ek Not: (!) dalga geçme anlamı veriyor önemli olduğu değil onu düzeltin ve birkaç yazım hatası mevcut fakat içerik önemli o yüzden önemli değil (Tabi millete mizah olduğunu sandırıp rakip elemeyi çalışıyorsanız özür dilerim bu mesajım için, silmemi isterseniz silerim)

size birde ben tavsiye vereyim sunucuya giren herkesin op yetkisi olsun insanlar ne istiyorsa yapsın yani daha net açıklamak gerekirse arınma gecesi
Katılmıyorum, o kadar op yeni kişilerin kalma süresini 180 saniye uzatabilir ama milletin satın alabileceği birşey kalmaz.

Sunucu açmadan nasıl kapatılır iyi bir konu olmuş

Sonunda !! çok büyük bir sunucu açabileceğim tavsiyeler için teşekkürler

Kimse de demiyor mu youtube/BEDAVAOPSKYBLOCKPACK+MAP diye....

ASDASDASDAS Gece gece iyi haykırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl