Çözüldü Minecraft TitanyumPvP paketimdeki virüsü nasıl silerim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ddono B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ddono B

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
NinrTail

Discord:

ninrtail

Merhaba, TitanyumPvP paketimde (TacoSpigot) virüs var, VDS'ime erişiyorlar. Nasıl temizlerim bu işlerden anlayan var mı?
Pluginler:
1708776611732.png
1708776621213.png
1708776627819.png
1708776676968.png
1708776682855.png
1708776688381.png

Şüpheli bir plugin bulamadım bir de siz incelermisiniz?

Kısaca paketi çöpe atmanızı öneririm. Bir sürü yaygın olmayan eklentiler mevcut tüm .jar ları silip baştan spigotmc den indirmeniz gerekmektedir. Server.jar ına kadar herşeyini değiştirmelisiniz.

Kısaca paketi çöpe atmanızı öneririm. Bir sürü yaygın olmayan eklentiler mevcut tüm .jar ları silip baştan spigotmc den indirmeniz gerekmektedir. Server.jar ına kadar herşeyini değiştirmelisiniz.
Yaygın olmayan pluginler mevcut çünkü TitanyumPvP sunucusu TacoSpigot

Yaygın olmayan pluginler mevcut çünkü TitanyumPvP sunucusu TacoSpigot
En bilindik pluginin içinde bile olabilir backdoor bu yüzden hepsini silip tekrar yükleyin jar dosyalarının ve bütün dosyalarını kontrol edin içinde jar dosyasılan varm diye

En bilindik pluginin içinde bile olabilir backdoor bu yüzden hepsini silip tekrar yükleyin jar dosyalarının ve bütün dosyalarını kontrol edin içinde jar dosyasılan varm diye
Yani 84 tane plugini teker teker spigot mcden indirmemmi lazım? Ben şimdi bilgili bir arkadaşa sordum, 2 - 3 tane plugin sildirdi Toast, TestToast adında.

Yani 84 tane plugini teker teker spigot mcden indirmemmi lazım? Ben şimdi bilgili bir arkadaşa sordum, 2 - 3 tane plugin sildirdi Toast, TestToast adında.
Malesef evet. En doğru, en güvenilir ve en iyi çözüm budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl