ninrtail
Yaygın olmayan pluginler mevcut çünkü TitanyumPvP sunucusu TacoSpigotKısaca paketi çöpe atmanızı öneririm. Bir sürü yaygın olmayan eklentiler mevcut tüm .jar ları silip baştan spigotmc den indirmeniz gerekmektedir. Server.jar ına kadar herşeyini değiştirmelisiniz.
En bilindik pluginin içinde bile olabilir backdoor bu yüzden hepsini silip tekrar yükleyin jar dosyalarının ve bütün dosyalarını kontrol edin içinde jar dosyasılan varm diyeYaygın olmayan pluginler mevcut çünkü TitanyumPvP sunucusu TacoSpigot
ninrtail
Yani 84 tane plugini teker teker spigot mcden indirmemmi lazım? Ben şimdi bilgili bir arkadaşa sordum, 2 - 3 tane plugin sildirdi Toast, TestToast adında.En bilindik pluginin içinde bile olabilir backdoor bu yüzden hepsini silip tekrar yükleyin jar dosyalarının ve bütün dosyalarını kontrol edin içinde jar dosyasılan varm diye

benjamin17
Malesef evet. En doğru, en güvenilir ve en iyi çözüm budur.Yani 84 tane plugini teker teker spigot mcden indirmemmi lazım? Ben şimdi bilgili bir arkadaşa sordum, 2 - 3 tane plugin sildirdi Toast, TestToast adında.

benjamin17
Yani bazı pluginler belli sürümleri belli versiyonlarını destekliyor. Bunları kontrol etmeniz gerekiyor.Paket bozulmaz değil mi versiyon değişti diye
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!