Dylex
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 17
- Puanlar
- 1.155
- Yer
- United States
- Minecraft
- TheDylex
Discord:
Dylex#6666
Dylex#6666
whiskeytr
Güvenlik Eklentileri 1.19.4 Survival için konuşuyorum;Minecraft sunucusu için özellikle güvenlik açısından olmazsa olmaz diyebileceğiniz pluginler nelerdir ?
Dylex#6666
TeşekkürlerGüvenlik Eklentileri 1.19.4 Survival için konuşuyorum;
AnarchyExploitFixes (Birçok açığı kapatıyor.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AntiCheatAddition (Ench Seviyesi Görme, Can Görme hilelerini engelliyor.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
RedstoneLimiter (Redstoneları limitliyor.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
LPX Paralı (Paket kontrolü yaptığı için kullanıyorum.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Vulcan Anti Cheat Paralı (Paralıların çoğunu kullandım en iyisi olduğunu düşünüyorum.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AntiAutoFish (Kullandıklarım arasında en iyisi olduğunu düşünüyorum.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AntiPopup (1.19 sohbet saçmalığını kapatıyor.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AntiVillagerLag (Vaad Ettikleri hoşuma gitti.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Paper, Spigot, Bukkit Optimize (Burada ki ayarlar sunucuda ki çoğu açığı kapatabilir ve optimize eder.) -Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.